ahmetseliminannesi Han30 ayy Benmde vermem lazım yaa ama malesef tatlıyı çıkarmadan zayıflamam lazım 🤣 3 bebeğimle ne enerji kalıyor ne bir şey 🤣
Han30 ahmetseliminannesi ay maşallah 3 çocuk😀 valla bende diyordum tatlısız duramam diye duruluyormuş
DenizSerap Offf doğum kilom hiç yoktu ama Pandemi kilom oldu diyetisyene gitmek istiyorum ama sadece istiyorum henüz bir hareket yok ne zaman giderim bilemiyorum 😕 önümüzde ki yaza istediğim gibi olmak istiyorum bu kışı iyi değerlendirmem lazım.
Han30 DenizSerap bende diyetisyen gitmedim online ile başladım, bende bu kilomdan biraz daha verip seneye yaza tatile giderken almamış olmak istiyorum alırsam da tekrar 1 ay başlarım ☺️
Beyziikoo Morfrenk O kadar para veriyor kız sence paylaşır mı 😂😂 Zaten kişinin kendi boy kilo ve beslenme alışkanlıklarına göre düzenleme yapılıyor ayrıca kan isteyen diyetisyenler de var kan sonucunda ki değerlere göre besin seçimi yapiyorlar.
Han30 Morfrenk yani nasıl paylaşayom ki bir sürü seçenek sunuyor atıyorum 3-4 kahvaltı menüsü yazıp seçenek olarak hangisini yersen, akşam yemegi ara ögünü o yüzden burda paylaşmam zamanımı alır ayrıca kişiye özel oluyor bunlar
ilahiyatci_Mom Han30 maşAlalh verdikçe insan nasılda hafifliyor bende 10 temmuzda 78 kilo ile başlafım suan güncel kilom 60 hedef en az 55 🙂
Han30 Beyziikoo hayır para vermekle alakası yok, bir sürü sayfa sayfa mesela kahvaltı ara ögün akşam bunlardan 4-5 seçenek sunuyor hangisini yersen diye hepsini nasıl yazayım
tubbaaa Han30 bende aynı canım diyetisyenle 4 hafta da 7 bucuk kg verdim beşinci haftam bu 2 hafta daha gidicem sonra kendim devan edicem inşallah ☺️👏 76.3 den 68 bucuk oldum şuan
Han30 tubbaaa ayy senide tebrik ediyorum ☺️ Bende kalan son 2 kg kendim vermek istiyorum 57 olsam yeter. Belki daha sonra daha sıkı başlar 55 olurum 57 kalıp korumak istiyorum
Han30 Yeniaanne bebegim 7.5 aylık. Gayette verdim zaten diyordum oglum 6 aylık olsun ek gıdaya başlayalım. Emerek uyuyan bir bebek gerçekten sütüm azalmadı çünkü aç kalmadım ki
Sherlock1180 Han30 bende diyetisyene başladım dilerim bende 1 ayda 8 kilo veririm 3. Günüm deyim😊sizi de tebrik ederim
Han30 Sherlock1180 verirsin vazgeçme ilk zamanlar ben aç hissettim tatlı krizim oldu. 1. Haftamda diyetisyenden izin alıp 1 top dondurma yedim daha sonra yemedim öyle . Züber lokma almıştım kahve yanına 1 tane yiyorum hergün