Sherlock1180 Han30 bende diyetisyene başladım dilerim bende 1 ayda 8 kilo veririm 3. Günüm deyim😊sizi de tebrik ederim
Han30 Sherlock1180 verirsin vazgeçme ilk zamanlar ben aç hissettim tatlı krizim oldu. 1. Haftamda diyetisyenden izin alıp 1 top dondurma yedim daha sonra yemedim öyle . Züber lokma almıştım kahve yanına 1 tane yiyorum hergün
Han30 Woody ayy kesinllikle. Belki ilk zamanlar çok yemeseydim çoktan verirdim ama işte sütüm azalır korkusu ile hep yedim🥲 iyikide yemişim😀 şimdide emziriyorum ama gayet iyi sütüm
[silindi] 3 ay diyetisyenle diyet yaptim sadece 5 kg verebildim emzirdigim halde 🤷♀️ Darısı başıma 🌸
Han30 Denizmooom bebişim 7.5 aylık ek gıda alıyor ama tabi gün içinde emiyor ve emerek uyuyor gecede emiyor
Han30 ahmetseliminannesi ay maşallah 3 çocuk😀 valla bende diyordum tatlısız duramam diye duruluyormuş
Han30 DenizSerap bende diyetisyen gitmedim online ile başladım, bende bu kilomdan biraz daha verip seneye yaza tatile giderken almamış olmak istiyorum alırsam da tekrar 1 ay başlarım ☺️
DenizSerap Han30 aslında her şeyin kafada bittiğini düşünüyorum. iradem neden zayıfladı hiç bi fikrim yok🥺 siz nasıl karar verdiniz ?