Serapveminikleri Zeytinimbenim redmi not 8 bide resmi 9 güzel telefon iPhone biraz pahalı ya bütçen varsa 11 öneririm 😍
Zeytinimbenim Serapveminikleri iphone istiyorum ama eşim laf eder kesin zaten kendim alacağım da pahalı telefonlara karşı 🙄 geçen sene iphone alacağım diye gittim huawei aldırdı bana zorla ikna etti
Firdevs167 Zeytinimbenim 😂😂 gerekirse kendine harcamasın ama bana harcasın ben böyle düşünüyorum yanlış mı ama 😂
Edabebek1 Zeytinimbenim iPhone 7 kullanıyorum gayet güzel hızlı kullanışlı 3100 e almıştım ben 10 ay falan oldu alalı
Serapveminikleri Zeytinimbenim 😂😂bende aksine bu diğer telefonlara karşıyım nedeni de satınca değerini 3 kat kaybediyor 😂iPhone satsanda paranı alıyorsun değeri kaybolmuyor
Cascas19 Zeytinimbenim general Mobile GM 20 pro. Fiyat performans telefonu 2000e aldım ve baya memnunum.
Zeytinimbenim Cascas19 generel mobil çok uygun ya sıkıntı çıkarır mı acaba sonradan ona da baktım biraz trendyol dan
Mora Zeytinimbenim tak çak oyunları var ya tahtadan çekici var onu oynarken bir anda telefonu gördü ve çaktı 😂
FHKK Zeytinimbenim Xıaomi Redmi Note 10 Pro öneririm fotoğraf kalitesi hafızası herşeyi ile çok güzel telefon.
Cascas19 Zeytinimbenim ben aldım canım şuan ondan yazıyorum 🤭 3 kamera 48mp 128gb hafızası var. Fotoğraf çekiminde prof mod falan var. Tüm tuşları kaldırıp geri olarak ekranı kaydırabiliyorsun görüntü olarak da çok güzel yani.
Bebegimm1 Aayyssnnrr gece görüs kamerasi nasıl yani disarda karanlikta fotoraf falan güzel net cıkıyor mu bende almayı dusunuyorum da oppo hic kullanmadım telefon oyunda falan kasıyor mu
Aayyssnnrr Bebegimm1 ben kullanmıyorum ben samsung a 40 kullaniyorum oppo a73 u sadece mağazada incelediğimiz kadarıyla biliyorum eşim de iyi anliyor fiyat olarak ta kamera olarakta karsilastirinca iyi geldi kullanmıyoruz yani o yüzden tam bisey diyemicem
iSLaMLiNa Efemm Bazen bende öyle diyorum geçenlerde düştü yere kenarı çıktı eşim yapti. Sözü var ama alacak insaAllah 😅