Firdevs167 Zeytinimbenim bende eşime sinirlenip telefonumu atmıştım duvara kırıldı sinirlenme konumda eve küp şeker almayı unutmuş 🤣 iPhone X di kırılınca iPhone 11 almış süpriz yapmış 12 Alman için tekrar atıp kıracağım dedim at alırım diyor 😂😂
Zeytinimbenim Firdevs167 ay ne güzel bir eş 😂 benimki asla ama asla almaz. Sevgili iken 1000 liraya ayakkabı almıştı şimdi günahını bile vermez. Ama şunu der benim kredi kartıyla alalım sen bana nakit ver 🙄 hep öyle yapıyor cimri
Zeytinimbenim Vanilya oh iyi bari 🥳 benimkinde ekran koruyucu vardı ona bişey olmamış ama ekran pert. Kendini korumuş sadece 🥺
Firdevs167 Zeytinimbenim bende çok harcarım kuzu kuzu öder eşim ödesin bizim için çalışmıyor mu eşlerimiz acımayın kızlar harcayın 🤣🤣🤣
Firdevs167 Zeytinimbenim 😂😂 gerekirse kendine harcamasın ama bana harcasın ben böyle düşünüyorum yanlış mı ama 😂
Serapveminikleri Zeytinimbenim redmi not 8 bide resmi 9 güzel telefon iPhone biraz pahalı ya bütçen varsa 11 öneririm 😍
Zeytinimbenim Serapveminikleri iphone istiyorum ama eşim laf eder kesin zaten kendim alacağım da pahalı telefonlara karşı 🙄 geçen sene iphone alacağım diye gittim huawei aldırdı bana zorla ikna etti
Edabebek1 Zeytinimbenim iPhone 7 kullanıyorum gayet güzel hızlı kullanışlı 3100 e almıştım ben 10 ay falan oldu alalı
Serapveminikleri Zeytinimbenim 😂😂bende aksine bu diğer telefonlara karşıyım nedeni de satınca değerini 3 kat kaybediyor 😂iPhone satsanda paranı alıyorsun değeri kaybolmuyor