Zeytinimbenim Merve43 ya bu telefonum huawei. Çok tuhaf bir telefon 🙄 Google yok, play store yok hiç bir uygulamayı desteklemiyor. Bir yıl önce almıştım ama hiç sevemedim
Firdevs167 Zeytinimbenim bende eşime sinirlenip telefonumu atmıştım duvara kırıldı sinirlenme konumda eve küp şeker almayı unutmuş 🤣 iPhone X di kırılınca iPhone 11 almış süpriz yapmış 12 Alman için tekrar atıp kıracağım dedim at alırım diyor 😂😂
Zeytinimbenim Firdevs167 ay ne güzel bir eş 😂 benimki asla ama asla almaz. Sevgili iken 1000 liraya ayakkabı almıştı şimdi günahını bile vermez. Ama şunu der benim kredi kartıyla alalım sen bana nakit ver 🙄 hep öyle yapıyor cimri
Zeytinimbenim Vanilya oh iyi bari 🥳 benimkinde ekran koruyucu vardı ona bişey olmamış ama ekran pert. Kendini korumuş sadece 🥺
Firdevs167 Zeytinimbenim bende çok harcarım kuzu kuzu öder eşim ödesin bizim için çalışmıyor mu eşlerimiz acımayın kızlar harcayın 🤣🤣🤣
Firdevs167 Zeytinimbenim 😂😂 gerekirse kendine harcamasın ama bana harcasın ben böyle düşünüyorum yanlış mı ama 😂
Serapveminikleri Zeytinimbenim redmi not 8 bide resmi 9 güzel telefon iPhone biraz pahalı ya bütçen varsa 11 öneririm 😍
Zeytinimbenim Serapveminikleri iphone istiyorum ama eşim laf eder kesin zaten kendim alacağım da pahalı telefonlara karşı 🙄 geçen sene iphone alacağım diye gittim huawei aldırdı bana zorla ikna etti
Edabebek1 Zeytinimbenim iPhone 7 kullanıyorum gayet güzel hızlı kullanışlı 3100 e almıştım ben 10 ay falan oldu alalı
Serapveminikleri Zeytinimbenim 😂😂bende aksine bu diğer telefonlara karşıyım nedeni de satınca değerini 3 kat kaybediyor 😂iPhone satsanda paranı alıyorsun değeri kaybolmuyor