Esins Fatos_01 41+2 normal doğum olması için ilaçla başlatıldı ama açılma olmayınca mecbur sezeryan oldum 😊
Mom9870 Fatos_01 40+1. Normal diye gidip 2 kere suni sancıya rağmen ne açılmam ne sancı hiçbir şey olmayınca sezaryen oldum.
ant331 Fatos_01 40+3 de sezeryanla oldu. Suni yemedim ama 5 gün öncesinden nişan gelmesi ve suyun gelmesine rağmen açılma sifirdi. Baktım gelmeye niyeti yok sezeryan oldu
Fatos_01 Esins Hayırlısı öyleymiş canım ben konrtöl diye gittim doğum başlamış dediler gece doğum yaptım
haticelebican Esins aynen bende de öyle oldu. Gece 2 de hastaneye yatışım yapıldı suyum gelmeye devam ediyordu fakat açılma olmayınca sabah suni sancı takıldı ona ragmen sancıdan eser olmadığı için doktor sezeryana çevirdi 39+4 de oğlumu kucağıma aldım
Fatos_01 Ferisss Çok korktuğum şey sezeryan yatıp kalkıp dua ediyordum normal olsun diye :) Allah bağışlasın canım
nuniturkmen dominantteyze bende 36+0da acil sezeryanla dogurdum bebeginiz kac kilo dogdu (acil sezeryan sebebi kanama)
Glcnbc Fatos_01 vallahi bende 38+3 te sezeryan oldum çok rahattı 1 gece hastanede yatıp eve gelip işlerimi de yaptım çamaşır yıkadım yemek yaptım öyle zor değil bence sezeryan, tek dikkat etmeniz gereken konu çok yürüyeceksiniz sezeryan olunursa
keremm00 Fatos_01 korkmayın korktuğunuz başınıza geliyor 😔korktuğum ne varsa 25 gün önce yaşadım hepsini doğumhane ameliyathane yoğun bakım üstüne korona . Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda 🥰
Fatos_01 ant331 Hayırlısı öyleymiş canım normal sezeryan fark etmiyor yeterki bebeklerimizi alalım sağlıkla kucağımıza 🥰
Serapveminikleri Fatos_01 25+3 normal doğum 2 gün suni sancı ,2 ci doğum 38+6 normal doğum kendi sancımla
Momm12 Serapveminikleri 25+3 te normal doğuma nasıl izin verdiler canım prematüre oluyor kilo vs iyi di o zaman ? Bende erken Doğum yaptım 34 de olmaz çıkarken kalbi durur küçük dediler cünkü
Astalavistaaa Serapveminikleri Allah bağışlasın. Prematüre bebeklerde riske atmamak için genel olarak sezaryen ile doğum tercih edilir. Doktorunuz nasıl normal doğum tercih etti şaşırdım. 🤔
ant331 Fatos_01 aynen canım. Ben zaten kendime guvenmedim normal doğurmam diyordum 😃 sağlıkla geldi çok şükür. Kist varmış zaten bende doktor görünce onlarida almis. Bilmiyorum normal dogursam kistlerimde yok olurmuydu ama böylelikle onlarda gitmiş oldu
Veyselaras Fatos_01 36haftalik sezeryanla sancım başlamış nts de iğne yapıldı ama düzelme olmadı bir gün sonra sezeryana aldilar