Serapveminikleri Fatos_01 25+3 normal doğum 2 gün suni sancı ,2 ci doğum 38+6 normal doğum kendi sancımla
Momm12 Serapveminikleri 25+3 te normal doğuma nasıl izin verdiler canım prematüre oluyor kilo vs iyi di o zaman ? Bende erken Doğum yaptım 34 de olmaz çıkarken kalbi durur küçük dediler cünkü
Astalavistaaa Serapveminikleri Allah bağışlasın. Prematüre bebeklerde riske atmamak için genel olarak sezaryen ile doğum tercih edilir. Doktorunuz nasıl normal doğum tercih etti şaşırdım. 🤔
Fatos_01 ant331 Hayırlısı öyleymiş canım normal sezeryan fark etmiyor yeterki bebeklerimizi alalım sağlıkla kucağımıza 🥰
ant331 Fatos_01 aynen canım. Ben zaten kendime guvenmedim normal doğurmam diyordum 😃 sağlıkla geldi çok şükür. Kist varmış zaten bende doktor görünce onlarida almis. Bilmiyorum normal dogursam kistlerimde yok olurmuydu ama böylelikle onlarda gitmiş oldu
Veyselaras Fatos_01 36haftalik sezeryanla sancım başlamış nts de iğne yapıldı ama düzelme olmadı bir gün sonra sezeryana aldilar
Veyselaras Fatos_01 valla hiç sancım yok gibiydi norml kontrole diye gitmiştim nts baglninca doktr sancın var dedi inanamadimm 😌
Guneymomm Fatos_01 31 +1 sebepsiz erken doğum ben ve eşim de 7 aylık doğmuşuz çünkü 🤣 3 cm açıklıkla gidip 10.saat normal doğum yaptım… 🤣
EmineCandemir Guneymomm 33+3 de doğdu benim kızımda sebepsiz suyumun gelmesiyle bende 7 aylık doğmuşum 🤣 sanki genetik erken doğum diye dalga geçmiştik 😂
Fatos_01 Tugceonrdml_ MAŞAALLAH canım Allah bağışlasın İnş 🤲🥰🧿buldum sonunda en geç doğum yapanı ben sanıyordum en geç ben yapmışım 😅🤭