Veyselaras Fatos_01 valla hiç sancım yok gibiydi norml kontrole diye gitmiştim nts baglninca doktr sancın var dedi inanamadimm 😌
Guneymomm Fatos_01 31 +1 sebepsiz erken doğum ben ve eşim de 7 aylık doğmuşuz çünkü 🤣 3 cm açıklıkla gidip 10.saat normal doğum yaptım… 🤣
EmineCandemir Guneymomm 33+3 de doğdu benim kızımda sebepsiz suyumun gelmesiyle bende 7 aylık doğmuşum 🤣 sanki genetik erken doğum diye dalga geçmiştik 😂
Fatos_01 Tugceonrdml_ MAŞAALLAH canım Allah bağışlasın İnş 🤲🥰🧿buldum sonunda en geç doğum yapanı ben sanıyordum en geç ben yapmışım 😅🤭
Akcabeytas 38+3 te sancıyl gidip 11 saat sancı çekip açılmamın 3 cm de kalmasıyla sezeryan doğum yaptım keşke ilk başta o kadar sancı çekmeseydim 🤦♀️
HavvaNur01 Akcabeytas 41+3 de dediginiz gibi oldu. Suyum geldi sancım vardı hastanede de suni sancı verildi 11 saat sancı çektim açılmam 3 cm geçemedi sonuç sezeryan
ikiPrensesAnnesi20 Fatos_01 38 +1 de hastaneye yattım gece 38+3 de doğurdum çocuk tehlikeye girdiği için suni verdiler normal doğurdum çok şükür
BenMathilda Fatos_01 38+3de oğlumu suni sanci ile normal doğurdum 38+0da kızımı kendi sancimla normal doğurdum Başarılarımin devamını.. görmeyeyim.