AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Ah_neredeee_vah_neredeee Güzel değil. Cartoon Network kanalında Esrarengiz Kasaba isimli çizgi filmindeki kızın adıydı Mabel. 😂
Ah_neredeee_vah_neredeee acimavi Bence de Ya bakalım o kadar çok isim var ki aklımda mabel bunalrın arasından sadece biri ☺️
Kbrasg Ah_neredeee_vah_neredeee Garip bir isim ama kötü değil. Çok güzel de değil. Siz beğeniyorsanız kesinlikle koyun ama önemli olan sizin beğenmeniz. 🤣
Zeyno111 Ah_neredeee_vah_neredeee İnstagramdaki şirinlik abideyi gördükçe ismi öyle sevdim ki kesinlikle güzel düşünülür bana ilk duyduğumda da çok romantik gelmişti 🥰
Ah_neredeee_vah_neredeee Zeyno111 Ayy evet bana da çok hoş geliyor ☺️Ama sonradan pişman olmamak için çok düşünüyorum
Zeyno111 Ah_neredeee_vah_neredeee Her döneminde kullanacağı bir isim mi seslendirin ben öyle karar vermiştim 😂Bizim Yiğit tabi sevgililikten kararlaştırmıştık ama zor iş isim seçmek 🥰
Ah_neredeee_vah_neredeee Cankuzuannesi diğer kızımın İsminin anlamı da yaratılanların en güzeli demek :) bence çok uyuyor Ya anlamı itibariyle