CankizimRavzam Ah_neredeee_vah_neredeee anladım canım yalnıs anlamışım o zaman ama bilemedim tabi siz bilirsiniz ben olsam koymazdim en sevdiğim isim Ahmethan Furkan Muhammed Kayahan ve Cengizhan bu isimlere hastayım ❤️
gocebebirbayan Ah_neredeee_vah_neredeee mabel matiz de sahne adı olarak kullanıyor 😊 gerçek adı bu değil
Ah_neredeee_vah_neredeee gocebebirbayan Biliyorum canım :)Ama ben Mabel matizden esinlenmedim takip ettiğim birinin kızının ismi çok tatlı geliyor söyledikçe kulağa bence
gocebebirbayan Ah_neredeee_vah_neredeee yani evet değişik isimler kuşağa hoş geliyor.😊 bizim de oğlumuz olsa çağrı koyacaktık adını eşimle, kızımız oldu çok şükürümüz eşimle Hiranur koyduk 😍 çağrı unisex bir isim lakin erkeğe esinlendik , Allah nasip eder ikinci erkek olursa çağrı koyacağız , kız olursa yine çağrı koyacağız. Sağlıklı hayırlı olsun da 🥰🥰 cinsiyet önemli değil tabi ki.
Mom0911 Ah_neredeee_vah_neredeee garip geldi😁ne demek bu anlamı ? Rusça mebel sözüne benziyor 😁(mobilya )
Ah_neredeee_vah_neredeee DenizSerap evet benim de çok çok hoşuma gidiyor :) çok seviyorum Gin Evrt okumuştum onun da etkisi var tabi 🤭☺️
DenizSerap En en sevdiğim unisex isimlerden biridir. İnstagramdan nazlı altaç takip edenler yeni öğrenmiş olabilir ama kumral ada mavi Tuna/ Buket Uzuner romanında ki ana erkek karakter ayrıca zamanın en güzel çikolatalarından biri🥳❤️ Bir çok dilde güzel demek✨☺️
Ah_neredeee_vah_neredeee simiyyy Yaa bence de ☺️ Bakalım eşimi ikna edebilirsem düşünüyorum gibi gibi
SummerMommy Ah_neredeee_vah_neredeee bence daha güzel isimler vardır elbet ama önemli olan size güzel gelmesi yada gelmemesi 🤟
Ah_neredeee_vah_neredeee SummerMommy Ya canım çok isim var evet aklımda ki isimlerden biri :) Benan , Farah , Mabel , Merlin , Aslı , Adel , Aden bunlar isimlerden bazıları :))
SummerMommy Ah_neredeee_vah_neredeee bnmde listemde aden ve ferah vardı. Mina, nil, beren, dora, asya bunlarda diğerleriydi belki fikir olur. 🙌