Ah_neredeee_vah_neredeee DenizSerap evet benim de çok çok hoşuma gidiyor :) çok seviyorum Gin Evrt okumuştum onun da etkisi var tabi 🤭☺️
DenizSerap En en sevdiğim unisex isimlerden biridir. İnstagramdan nazlı altaç takip edenler yeni öğrenmiş olabilir ama kumral ada mavi Tuna/ Buket Uzuner romanında ki ana erkek karakter ayrıca zamanın en güzel çikolatalarından biri🥳❤️ Bir çok dilde güzel demek✨☺️
Ah_neredeee_vah_neredeee simiyyy Yaa bence de ☺️ Bakalım eşimi ikna edebilirsem düşünüyorum gibi gibi
SummerMommy Ah_neredeee_vah_neredeee bence daha güzel isimler vardır elbet ama önemli olan size güzel gelmesi yada gelmemesi 🤟
Ah_neredeee_vah_neredeee SummerMommy Ya canım çok isim var evet aklımda ki isimlerden biri :) Benan , Farah , Mabel , Merlin , Aslı , Adel , Aden bunlar isimlerden bazıları :))
SummerMommy Ah_neredeee_vah_neredeee bnmde listemde aden ve ferah vardı. Mina, nil, beren, dora, asya bunlarda diğerleriydi belki fikir olur. 🙌
barbiee Ah_neredeee_vah_neredeee milyon tane anlamı güzel harika isimler varken kuranda geçen isimler varken neden mabel🤔
Ah_neredeee_vah_neredeee barbiee Mabel isminin anlamı da güzel .. illa ki koyacağınız isimler kuran da geçmeli diye bir kaide yok ki .. anlamının güzel olması önemli olan
melasya Ah_neredeee_vah_neredeee biliyorum mabeli bende severek takipteyim nazli hanimi.ama hala daha alismis degilim o isme denense neden bilemiyorum🤔
Ah_neredeee_vah_neredeee melasya Ya alışık değiliz birde başka bi erkek sanatçıda duyunca Tarkan gibi mesela yakıştıramıyor olabiliriz Başka birine ☺️
Ah_neredeee_vah_neredeee Melis84 Evet söylenişi çok hoş ama bakalım ilk kzımın ismi Ahsen ikincisi Mabel olur mu 😬🤭
sheesyelllow Ah_neredeee_vah_neredeee bence çok çok güzel çok severim böyle az kişide olan isimleri evet biraz tepki alırsın ama zamanla alisirlar benim oğlumda da öyle oldu ama alıştılar Pars ismine 💙
Ah_neredeee_vah_neredeee sheesyelllow Bende nadir olan isimleri daha çok severim çok araştırdım isim konusunu .. kendi ismimde çok yoktur kimsede mesela ☺️ Sisin oğlunuzun ismi de çok hoş adıyla yaşasın