Hulyaa123 Deletedmom896 bende dün vuruldum vurulduktan sonra bir kol ağrısı. Ardından sıtma üşütme terleme gece uyuyamadım. Ama bugün akşama doğru biraz daha azaldı. Resmen genleşme baş boyun mide bulantısı çok değişik bişey oldu 😩
Nazlibebek Deletedmom896 bugun 3.gunum benimde dunden beri bel agrim var gecmedi bugunde mide bulantisi basladi bi halsizlik kirginlik var üstümde
Pinar_04 Deletedmom896 iki güne öyle aqrın sızın bulantın olacak maalesef olmadı hastaneye git serum yada iğne yapsınlar en azından biraz hafiflersin
Beyzabozaslan Bende ili gün önce ilk doz oldum kolum iki gün ağrıdı. Bugünde grip gibi oldum göz ağrısı baş ağrısı hafif bel ağrısı ve ishal var ikinciyi düşünemiyorum ☹️ ve emzirdiğim için galiba kızıma da geçti çok üzgünüm
Pinar_04 Deletedmom896 git yoksa çok rahatsızlanacaksın kalkıp bebeqine bile bakamıyacaksın en iyisi git hastaneye dahada agırlaşmadn geçmiş olsn inşallah geçer en kısa sürede yA
2maviboncuk Deletedmom896 Halsizlik uyku kemik ağrısı baş ağrısı hepsi üst düzeydeydi maffetti beni 3gun sürdü bu durum.
Buglem_Bugra Varisi olupta biontech olan varmı kizlar aranızda ben de henüz aşı olmadım hangisini olsam kararasizim
alpyigit_annesi Deletedmom896 bende halsizlik ve kolum çok ağrıdı 2 gün onların dışında yan etki olmadi eşim çok ağır atlattı 2.dozu ateş halsizlik uyumak istiuodu yatıyordu başını zor kaldırıyordu çok korkmuştum ama çok şükür geçti