Deletedmom896 Merhaba herkese iyi akşamlar biontech 2. Doz aşı sonrası yan etki neler yaşadınız?Benim ciddi bel bacak ağrım var aşırı mide bulantısı da cabası parol içtim banamısın demedi oturup ağlayacağım artık o derece ağrıyor.
Bogaannesi Deletedmom896 yaa deme oyle, ben daha ilk dozu olmadim dusunme asamasindayim 🥺 kime sorsam ilk doz degilde 2. Doz insani mahfediyor diyor
Minikkurabiye Deletedmom896 kemik ağrısı,halsizlik olmuştu bende. Sürekli de uyumak istiyordum. 2 gün sürmüşdü. Geçmiş olsun 🌸
NukleerBaslikliKiz Deletedmom896 Bütün vücudum ağrıdı ve tüm gün kafamı yastıktan kaldıramadim ama ikinci güne hiçbi şey kalmadı
Monaroka Deletedmom896 geçmiş olsun kelebeğim. Ben de baş ağrısı ve ayıptır söylemesi ishal yaptı 1 güne geçti ama. İnşallah senin de öyle olur
Esma2323 Bogaannesi herkeste farklı yan etkiler oluyor sonuç olarak bir virüsü vücudumuza alıyoruz ama hastalanıp daha ağırlarını yaşamaktansa iğne olup en aza indirmek daha iyi
Qwer Bogaannesi kişiden kişiye değişiyor babam iki doz oldu hiç bir şey hissetmedi bende oldun ilk doz bı sıkıntı olmadı ikinci doz sadece uyku yaptı
Minikkurabiye Deletedmom896 maalesef. Oğlumu bile zor emziriyordum. İnşaallah sizinki o kadar sürmez.
Deletedmom896 Monaroka Dün yaptırdım ağrı bugün başladı yarın geçer inşallah Allah razı olsun rokam 😔
Mom9870 Deletedmom896 Hep öyle olur zaten. 😂 Bende sinovac 2. Doz olacağım da hadi bakalım. Geçmiş olsun inşallah 💐
mavilimor Deletedmom896 valla 2 ye çok korkuyorum biri oldum ve adet düzenim tepetaklak oldu aşırı erken gelmeye başladı. 20 günde bire düşmeye başladı
Aycarya Deletedmom896 ben olmadım ama annemde ve teyzemde aşırı ateş öksürük halsizlik uyku ağrı falan yaptı yatak döşek yattılar 😔
Mavi0688 Deletedmom896 ilk dozda kol agrim olmustu 2. Dozda o bile olmadi. Ama 2. Dozdan sonra cok fazla yan etki yasayanda var. Sans
Gulumse1 Deletedmom896 valla bende bu saydıklarıniz ekstra sıtma tutmuştu sanki sıcak su ile banyo yaptım yazın ortasında ekstra arabayı kaldırıma vurdum. Hala nasıl oldu anlamadım.
Mom7262 Deletedmom896 kuzum bende öğlen oldum geçen hafta akşam etkileri gösterdi 1 dozda sadece kol ağrım oldu 2.sinde ise sanki dayak yemişim gibi ağlarım vardır migdem bulaniyordu ilaç içip yattım sabah geçmişti ☺️ çok geçmiş olsun kuzum yan etki yapması iyidir diyolar hangi aşı ?
Deletedmom896 Mom7262 Biontech kuzum 2. Doz bugün 2. Günüm bugün evet tam tabiri ile dayak yemiş gibiyim