gzm_42 Deletedmom896 ya çok üzüldüm Rabbim şifa versin bu aşıları vurunmakla iyi mi ediyoruz kötü mü bilmiyorum ama Allah’a emanetiz böyle hastalananlar olunca üzülüyorum ama mecburuz vurunduk
Deletedmom896 gzm_42 Çok doğru söylüyorsun kafalar karışık fakat mecburiyetler… rabbim evlatlarımıza bağışlasın
Biryigitanasi Deletedmom896 Vallahi ya yemek bile yiyemiyorum uçuklardan çok pişmanım eziyet çektim kaç gündür
ozgeefem Deletedmom896 valla canım bende çok korka korka biontech aşı oldum hatta babam bile korkuttu beni yok çok ağır yok şöyle kolun ağrıyo böyle halsiz oluyosun vs diye. Ama hiç birini yaşamadım. Hatta 2.dozumu 3 gün önce oldum sadece kolum hafif acıdı o da olsun yani aşı sonuçta onun dışında hiç bir yan etkim olmadı şükür 🙏
Vivalaarya Deletedmom896 Benim vücudumdaki her kemik inanıl az derecede ağrıyordu ve uyku hali vardı. Tüm gün öyle geçti akşam parol+uyku ile ertesi gün toparlamıştım. Yüne aynı şekilde eşimin teyzesi de 1 gün kıvrandı ertesi gün toparladı. Geçmiş olsun. Antikorunuz bol olsun.🍀
ozgeefem Deletedmom896 ah okadar çok şeyim bir açıklaması olması gerekiyor ki.. malesef öyle berbat bir durumun içerisindeyiz. Rabbim tez vakitte bu müsibetlerden şu virüs,hastalıklardan kurtarsın inşallah tüm insan evladını
Giraysmom20 Deletedmom896 eşim bir milyon kere gidip test yaptıralım covid oldun sanırım diye peşimde gezmişti 😂 yürüyen covid canlısı gibi oluyor insan valla şimdiden geçmiş olsun
Giraysmom20 Deletedmom896 sebebinin şey olduğunu okumuştum, vücut ikinci aşıda hastalığı tamamen tanıdığı için o yüzden daha büyük tepki verip hastalığın bir yansımasını yaşatıyormuş
bugrannannesi Ben 7 Eylül’de oldum 2.dozu o gün gecesi sıtma tuttu bide şiddetli baş agrsıı sabah uyandım bişeyim kalmadı kol agrısı da oldu ama bebegimi kaldrıp indirdim spor yapar gibi hemen düzeldi kol kıpırdamazsa daha çok acır