Denizzz88 Deletedmom896 benim kolum ağrıdı bide halsizlik uyku hali vardı sadece ama akşamüstü olmuştum aşıyı yan etkiler ertesi gün çıktı 1 gün sürdü
3children1mom Deletedmom896 Biz 1 doz olmadık. Anasını satim millet 2. ’yi oldu 🙄 Geçmiş olsun Gulco parol hafif ondan geçmemiştir. Canlı aşı olduğu için bu etkiler mümkün. Nefes emmiyorsa majezik gibi daha yüksek ağrı kesici ilaç içebilirsin.
Mom213678 Deletedmom896 Ben ilk dozumda kol ağrısı tek çektim 2.dozu olmaya korkuyorum açıkçası yan etkileri zor geçiyormuş herkes öyle diyor🤦♀️
gzm_42 Deletedmom896 acile gidin isterseniz yada yatıp dinlemeyi deneyin uyuyabilirseniz eğer uyuyun saatli atın parolu 4 saat arayla atın inşaallah iyi gelecektir bide bel ağrınız için bol su için bide isterseniz ılık su koyun
gzm_42 Deletedmom896 ya çok üzüldüm Rabbim şifa versin bu aşıları vurunmakla iyi mi ediyoruz kötü mü bilmiyorum ama Allah’a emanetiz böyle hastalananlar olunca üzülüyorum ama mecburuz vurunduk
Biryigitanasi Deletedmom896 Vallahi ya yemek bile yiyemiyorum uçuklardan çok pişmanım eziyet çektim kaç gündür
Giraysmom20 Deletedmom896 eşim bir milyon kere gidip test yaptıralım covid oldun sanırım diye peşimde gezmişti 😂 yürüyen covid canlısı gibi oluyor insan valla şimdiden geçmiş olsun
gezentianne Deletedmom896 Demek ki covid olsanız da bir tık agır geçirecektiniz iyi ki aşı olmuşsunuz💙