zeyzey77 elcn4139 Kemiklerin içinde ki ilik çıkıp iyice eriyene kadar kaynatırsın. 2 saat kaynayıp kapattıktan sonra bir anlamı olmaz
FatosToprakDeniz elcn4139 kuzu daha iyi olur tabii ama bulmak çok zor. Ben dana kemiği kaynattim. Soğuyunca birer kepçe kadar posetledim. 6 ay falan dayanır herhalde. Hemen her yemege kullandığım için ayda ya da 2 ayda bir yapıyorum ben
mom726272 elcn4139 6 saat kaynatıyorum çok kısık ateşte daha az kaynatılmaz ki zaten annem geceden bırakır sabaha kadar kaynar 8-10 saat
Mom345 elcn4139 hayır ilikli kemik alabilir miyim diyorsun veriyorlar ben sormadım hiç kalabalık yerlerde genelde sabahtan biter
mom726272 elcn4139 ben ilikli kemik diyorum sadece ne kemiği olduğunu bilmiyorum kasaba söylüyorum kaynatıcam diye buzluğa atmıyorum soğan patates ekleyip içiyoruz 1-2 gün
Aryemus_3 ikiprens_annesiii hizli hizli kaynarsa iliği erimeden suyu biter vitamini de gider 8 saat boyunca hiç şu eklemiyorum organik sirkede atıyorum içine jel gibi oluyo
ikiprens_annesiii Aryemus_3 aaa ciddi ciddi mum ışığında mı kaynatıyorsunuz ben ironi filan diye güldüm ilk defa duydum kusura bakmayın
FatmaKrbkl elcn4139 küçük tüpte en kısık ateşte kaynıyor canım zaten senden ekmek istemiyor aş istemiyor koyacaksın kaynayacak çok da zor değil 😂
Minik_minik Nuryalcndag nerden satın alabiliriz acaba Benim yapma şansım yok da hiç kızıma da kullanmak istiyorum
Nuryalcndag Minik_minik migrostaki gurvita temiz içerik canım alabilirsin,Mia Mesa markasının ki gene temiz onu da alabilirsin