Aryemus_3 ikiprens_annesiii hizli hizli kaynarsa iliği erimeden suyu biter vitamini de gider 8 saat boyunca hiç şu eklemiyorum organik sirkede atıyorum içine jel gibi oluyo
ikiprens_annesiii Aryemus_3 aaa ciddi ciddi mum ışığında mı kaynatıyorsunuz ben ironi filan diye güldüm ilk defa duydum kusura bakmayın
FatmaKrbkl elcn4139 küçük tüpte en kısık ateşte kaynıyor canım zaten senden ekmek istemiyor aş istemiyor koyacaksın kaynayacak çok da zor değil 😂
Minik_minik Nuryalcndag nerden satın alabiliriz acaba Benim yapma şansım yok da hiç kızıma da kullanmak istiyorum
Nuryalcndag Minik_minik migrostaki gurvita temiz içerik canım alabilirsin,Mia Mesa markasının ki gene temiz onu da alabilirsin
Metehan123 Ya bu akdar saat duduklude mi kaynatiyosunuz ben 3 saat tutunca kemiler bile ufalanmis oluyo da bende mi sikinti var anlamadim
Pares elcn4139 benimkini kayınvalidem bahçesinde yapmış ocakta 6 saat kaynatmış kemikleri kasapta böldürmüş
Yarim_Kilo_Kiyma elcn4139en fazla 2-5 3 saat aralığında. O kadar saat kaynamasının doğru bulmuyorum. Gerekte yok. İliği 2 saatte de düşüyor sonuçta. Eşimde kasap oda diyor o kadar fazla kaynatmaya gerek yok diye
Aryemus_3 ikiprens_annesiii Bende bilmiyordum ama öyle ocağı mum ışığı düzeyine getirip kaynatiyirum instagramda arınlı hayat var oradaki tarifle yapıyorum
Mom345 elcn4139 ilkini 10 saat 2.cisini 12 saat kaynattm son 2 saat kala soğan sarımsak kereviz sapı havuç felan ekliyorum en kısık Gözde kaynatıyorum sabah kalkar kalkmaz koyuyorum bi gece önceden suya koyup buzdolabına koyuyorum kanını temizlesin diye
Mom345 elcn4139 hayır ilikli kemik alabilir miyim diyorsun veriyorlar ben sormadım hiç kalabalık yerlerde genelde sabahtan biter