eymenzeynep Canangul ben 2016 yılında doğum yaptım. Yanıma kimseyi almadılar. Doktor kim bilmiyorum çünkü 3 4 tane doktor vardı doğum anında
MH34 Deletedmom5284 nisa hastanesi asiye hanımda genel anestezi ile sezeryan oldum bende. Çok memnun kaldım. Siz neden genel oldunuz ben gebelik zehirlemesi geçiriyordum bir gün acile gittim akşam genelik zehirlenmesi sebebiyle ani oldu uyutmak zorunda kaldılar
Deletedmom5284 MH34 ben kendim istedim birde doktoru beklemek istemedim spinal için başka anestezist gelecekti plansız olduğu için o an yokmuş
Nursel67 @Deletedmom5284 Bende Rumeli hospital Yağmur Yıldız Yücebaş’tı doktorum genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım çokta memnun kaldım dikiş izlerim belli oluyor ama ağrım sızım yok 3. Gün alışverişe bile gittim ☺️☺️☺️
eymenzeynep Canangul o dönem ankaradaydım sonra bir 4 sene batmanda yaşadım şu an yine ankaraya geldim
E__r__v___a___aliz__ Tekirdağ özel yaşam hastanesi Dr Esengül Can hanım efendi refakatinde normal doğum yaptım iki dikis düştü yarım saat sürmedi doğum yapıp odama gitmem rabbim razı olsun kendisinde doğru hastane doğru doktor herkese öneririm ben memnun kaldım
Selmaarya Deletedmom5284 denizli özel tekden hastanesi normal doğum o kadar kötüydğ ki ölümden döndük bebeğimle resmen ömrüm boyunca unutamicağım kadar kötöydü 😳😕
Asyaburcumm13 Deletedmom5284 Adana ozel Güzelyalı hastanesi Dr Selçuk gürbüz ben genel anestezi istedim hemşireler belden uyusturalim dediler tamam dedim iyiki de olmuşum çok şükür memnun kaldim
ireembassturk-98 Deletedmom5284 özel Konak hastanesi Gülçin aydar hanımefendi ile doğumumu gerçekleştirdim Allah ondan razı olsun muhteşem doktor muhteşem bir eli var sezaryan oldum ne acı ne sızı cok güzel geçti hemen kendimi doğumdan sonra toparladım tavsiye ederim🥰
Masalmseda Emine_1245 ben bide iki haftadan fazla yattım hastanede. Bi hafta doğumdan önce bir hafta da doğumdan sonra. Hâlâ önünden geçerken sinirlerim yıpranıyor :D geçtiğimiz mart ayında.
Emine_1245 Masalmseda Geçmiş olsun canım. Bebde 8 gün yatmıştım bir-çok nedenden. Sen neden yatmıştın
Havuclu_kek Diyarbakir kadin dogum hastanesinde 3 dogumuda ordz oldum ilk ikisi kotuydu ama 3 hic belli degildi uyanik sezeryan oldum ilk ikisinde tam anestezi aldim
MeteY Deletedmom5284 bende Yenibosna Safa Hastanesi Murat beyde Doğum yaptım öeneirirm çok iyi doktor
fgnrcp2704 Deletedmom5284 Ankara şehir Hastanesinde normal doğum yaptım bida hamile kalsam orda yapmam ama 👎
emelcihangir Bursa pembe mavi hastanesi Nilgün hanım sezaryenle doğum yaptırdı gayet memnun kaldım tam 4 doktor değiştirdim doğumuma son 4 ay kala en içime sinen Nilgün hanımdı iyiki karşıma çıkmış
Deletedmom5284 Hilal9797 spinalden sonra bel ağrısı ve baş ağrısı kalıyormuş arkadaşlarım yaptı ordan biliyorum, genelde böyle birşey yok
Eylulmelis Deletedmom5284 Manisa Grandmedical Hastanesinde Doktor Özgür Atlı da spinal sezeryan yaptım. Doktorumdan çok memnunum🌸
Denizmomy Ben izmirde yaşıyorum özel çınarlı hastanesinde yaptım doğumu normal yaptım doktorum dışarıdandı gayet memnun kaldım sonrasında da hastanenin çoxuk doktoruyla devam ediyoruz ilyas yiğit kendisinde hem bilgili hem de ilgilinden de memnunuz
Aysbglem Egeanul titreme bendede olmustu tabuecu olduktan sonra hastahaneye yattım ben tekrar enfeksiyon kapmışım sizde öyle bir durum oldu mu
SenaYde Esenler medipol hastanesi burcu aydın boyama doktorumda spinal dogum yaptım cok rahat geçti kontrl zamanlarımdada her zaman destekti onun sayesinde herseyım cok rahattı