36.haftaya kadar izmir karatas hastanesi dr arzu akar a gittim cook ama cook tatli bir dr kendisi fakat cok yogun her gidisimizde 1 2 saat randevulu olmasina ragmen bekliyorduk.ve hastanede dogum yapan kisilerde son zamanlarda kotu duyumlar alinca baska bir hastane arayisina girdik.buyuk bir kararla gorumcemin dogum yaptigi akhisar devlet hastanesinde dr tibet koyuncu bey e gitmeye basladik son 4 hafta akhisarda gorumcemde kaldim artik 41.haftaya girmistim ki suyumun ve nisanimin gelmesiyle dogumum basladi arkasindan agrilar duzenli olarak gelme basladigi gibi hastaneye yatmamla suni sancisiz 4 saat sonra normal dogum ile bebegimi kucagima aldim cok sukur (ilk dogumum hesireler bile sasirmisti)🤲 aslinda hep devlet istedim ama izmirde devlette dogum yapmak imkansizde akhisardaki kadin dogum kismi yeni bina ve suda dogum da mevcut bu konuda pilot bolge secilmis.dogumum oldugu gun sadece ben vardim kimsecikler yoktu oh iyikide oraya gitmisim ozele devam etsem 41.haftaya kadar bekletmeyip bir bahaneyle sezeryana alacaklardi bilemiyorum.iyiki diyorum hep iyiki ayni gun ayaga kalktimoh normal dogum gibi yok gercekten