Beyzamehmet Mersin şehir hastanesi de normal doğum yaptım hiç memnun olmadım param olsaydı o zaman asla gitmezdim
Doga_2021 Deletedmom5284 Bodrum devlet hastanesi / Suat Çerçi de spinal anestezi ile doğum yaptım doktorum efsane. Pazar günü nst de bebeğimin kalp atışları çok hızlı çıktı ve icapçı olmamasına rağmen benim için geldi hastaneye. Sırf suat bey için özel hastaneye gitmedim. Çok çabuk toparlandım yara izim küçücük. Öğleden sonra 16:30 da doğumdan çıktım akşam 21:30 da sandalyeye oturmuş bebeğimi emziriyordum.
Emine_1245 Masalmseda Ya ne güzel bir tefavuk olmuş. Geçen yıl nisan ayında yaptım doğum. Belki de karsilasmisizdir kim bilir 😀
Masalmseda Emine_1245 ben bide iki haftadan fazla yattım hastanede. Bi hafta doğumdan önce bir hafta da doğumdan sonra. Hâlâ önünden geçerken sinirlerim yıpranıyor :D geçtiğimiz mart ayında.
Canangul eymenzeynep merhaba bende Ankara etlik Zübeyde hanımda yaptım epiduralli sezaryanla Doğum yaptım doktorum derya hanimdi iyi bir doktordu ama tek sorun yanıma refakatçi olarak annemi kabul etmedilerdi derya hanım sorun değil diyip kabul etmişti ve doğum yaptım yıl 2019 Du korona bile yoktu
eymenzeynep Canangul ben 2016 yılında doğum yaptım. Yanıma kimseyi almadılar. Doktor kim bilmiyorum çünkü 3 4 tane doktor vardı doğum anında
Aynur6 Mickeylina Benimde doktorum pınar hanımda ve normal doğum yaptım. Çok ama çok memnun kaldım. Çok iyi bir doktor.
antropologanne turkerg Ben de pınar hanımla sezeryan oldum. Çok memnun kaldım ben de hem doktorumdan hemde ameliyat ekibinden.
MH34 Deletedmom5284 nisa hastanesi asiye hanımda genel anestezi ile sezeryan oldum bende. Çok memnun kaldım. Siz neden genel oldunuz ben gebelik zehirlemesi geçiriyordum bir gün acile gittim akşam genelik zehirlenmesi sebebiyle ani oldu uyutmak zorunda kaldılar
Deletedmom5284 MH34 ben kendim istedim birde doktoru beklemek istemedim spinal için başka anestezist gelecekti plansız olduğu için o an yokmuş
Nursel67 @Deletedmom5284 Bende Rumeli hospital Yağmur Yıldız Yücebaş’tı doktorum genel anestezi ile sezeryan doğum yaptım çokta memnun kaldım dikiş izlerim belli oluyor ama ağrım sızım yok 3. Gün alışverişe bile gittim ☺️☺️☺️
eymenzeynep Canangul o dönem ankaradaydım sonra bir 4 sene batmanda yaşadım şu an yine ankaraya geldim
E__r__v___a___aliz__ Tekirdağ özel yaşam hastanesi Dr Esengül Can hanım efendi refakatinde normal doğum yaptım iki dikis düştü yarım saat sürmedi doğum yapıp odama gitmem rabbim razı olsun kendisinde doğru hastane doğru doktor herkese öneririm ben memnun kaldım
Selmaarya Deletedmom5284 denizli özel tekden hastanesi normal doğum o kadar kötüydğ ki ölümden döndük bebeğimle resmen ömrüm boyunca unutamicağım kadar kötöydü 😳😕
Asyaburcumm13 Deletedmom5284 Adana ozel Güzelyalı hastanesi Dr Selçuk gürbüz ben genel anestezi istedim hemşireler belden uyusturalim dediler tamam dedim iyiki de olmuşum çok şükür memnun kaldim
ireembassturk-98 Deletedmom5284 özel Konak hastanesi Gülçin aydar hanımefendi ile doğumumu gerçekleştirdim Allah ondan razı olsun muhteşem doktor muhteşem bir eli var sezaryan oldum ne acı ne sızı cok güzel geçti hemen kendimi doğumdan sonra toparladım tavsiye ederim🥰
Emine_1245 Masalmseda Geçmiş olsun canım. Bebde 8 gün yatmıştım bir-çok nedenden. Sen neden yatmıştın
Havuclu_kek Diyarbakir kadin dogum hastanesinde 3 dogumuda ordz oldum ilk ikisi kotuydu ama 3 hic belli degildi uyanik sezeryan oldum ilk ikisinde tam anestezi aldim
MeteY Deletedmom5284 bende Yenibosna Safa Hastanesi Murat beyde Doğum yaptım öeneirirm çok iyi doktor