Badem pamuksekerinannesii kesinlikle.. Ben üç yılı geçti emziriyorum, çok yoruldum. 20 ay sabrettim artık dinlenmek istiyorum. Bilmiyorum belki haksızlık. Kendimi de suçlu hissediyorum. O kadar arada kaldım ki
pamuksekerinannesii Badem hsyır canım burada annenin psikolojiside cok önemli ve yeteri kadar emzirmişssin zaten
Badem 2prenssAnnesii akşama kadar emzirmedim aşırı ağrıdı gece emzirdim, bilmiyorum bende ne olacak. Sende kesmeyi düşünüyor musun artık
Eylulmelis Badem yok ard arda emzirmedim benim kızlarımın arasında 10 yaş var.büyük olanda çok düşkündü memeye kücükte aynı hele bu ara çok aşırı düskün sürekli memede durmak istiyor doğru düzgün yemek yemiyor.
Badem Ebruatktrk doğru zamanı kestiremiyorum bu ara hiç inanın. Bi tarafım daha güzel olacak diyor bir tarafim haksızlık yapıyorsun diyor kızıma
Badem uykusuzpanda aynen bende böyleyim gece o kadar sık uyaniyor ki meme de meme, gündüz de öyleyiz anne yat meme aç. Çok yoruldum
Badem Seydakuzey gece sık uyaniyor mu peki? Ben ard Arda iki bebeğimi emzirdigim için uzun zamandır emziriyorum o yüzden çok yoruldum
Seydakuzey Badem oğlum canı ne zaman isterse o zaman uyutuyorum bu yüzden uyku düzenimiz degişiyo 11 de uyuduysa mesela 2 gibi emmeye uyanıyo yanımda yatıyor zaten 4 5 araları tekrar emiyo bide 7 7 30 gibi emiyo tabi sen 2 bebekle zor oluyordur
Badem Dgndrmz şuan yemiyor, mesela kahvaltı yapmaz üstüne düşerim yemez yemez masadan kalkar kalkmaz anne meme diye tutturur. Hep memeye güveniyor bende ya kesince de böyle olursa diye korkuyorum hep. İnşallah benimki de yemeye başlar kesince 🙏🌸
Dgndrmz Badem bende korkuyodum da yiyo canım emin ol benimkide aynı o şekilde bir aya kalmadan alışıyo yemeye meme olayı bittiği için yemek mecburiyetinde oldugunu fark ediyo
Badem Senemmm11 aynı bende böyleyim valla. Sütyen giyemiyorum evde sürekli açmakta zorlanıyorum diye. Hele gece sabaha kadar meme meme. Meme ağzından düşünce uyanıyor bazen de. İnşallah benimki de öyle yemek yemeye başlar. Şuan kilosu iyi. Tek korkum zayıflarsa birden üzülürüm kendimi suclarim diye
Senemmm11 Badem memeden kesince yemeye düşüyorlar merak etme zayıflamaz. Suanda meme olduğu için ondan karnı doyuyor diye yemek yemeyi istemiyor
Badem Pembepanterr biberonla içiyorsa devam sütüne de devam edebilirsin, sagarak daha fazla zorlanıyorsundur sanırım, kaç aylık hamilesin peki? Bende hamileliğimin 7. Ayına kadar emzirmistim🌸🥰
Pembepanterr Badem Gerek yok kuzum büyüdük artık yemeğini yiyor zaten gece beslenmesi bu ayda yok normalde bizimki alışkanlıktan kalkıyor 😀 zorlanmadım biliyor musun alışmıştım ilk aylar zor oluyordu alışınca beni bunaltmadı sağım yapmak
Badem hemsireanne34 sütüm var Allah için, ama o kadar yoruldum ki ard Arda olunca bebeler. Emzirmek işkence gibi geliyor artık. 3 yılı iki ay geçti bebe emziriyorum
Badem Mevara suluk biberon asla almıyor, gece de sürekli memede. Nasıl yapicam kademeli? Sadece uykuya geçerken versem öyle desem yeterli olur mu? Öğlen ve gece uykusuna geçerken, ama gece uyanması ne olacak, kafamda deli sorular :)
Mevara Badem instagram kozmikbakım sayfasına girin. Öne çıkan ‘meme ve bezi sevgiyle bıraktırma’ storylerine bakın yazıyı okuyun mutlaka. Her ayın belli gün ve saatinde ne yapılması gerektiğini anlatıyor ve bu tarihlerde daha kolay olacağını söylüyor. Neye göre ayarlanıyor bu tarihler ben de tam çözemedim ama gerçekten işe yarıyor :)
Badem Erdemom nasıl kestin acaba gece nasıl uyuttun sonrasında. Benimki hep memede uyuyor gündüz de gece de. Bende hazır hissetmiyorum :(