Yusufcugunannesi14 Sizin takip ettiğiniz uzmanları bilemem.Ben Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde doğum yaptım.Hastanenin tüm kadın doğum ve çocuk doktorlarına,ebe hemşirelere,çocuk psikoloğuna danıştım.Bana hepsi de “covid dönemindeyiz,sütünüz var devam edin.Gebeliğiniz de bir riskiniz yok.Çocukların sağlığı ve sizin sağılığınız yerinde.Büyük çocuk tüm dişleri tamamlasın zaten ortalama 3-3,5 yaş yapar…” şeklinde konuştular. Ayrıca hastane “bebek ve emzirme dostu” hastane olduğu için emzirme dönemimde yaşadığım her türlü sorunda da sağolsun tüm sağlıkçılar hekimler hemşireler tarafından hep desteklendim ve bilgilendirildim. Ki malesef ne kadar dikkat etsek de covid dahi geçirdik,eşime iş yerinden bulaştı.Her tlf ile arandığımızda, bana çocuklarımın anne sütü alıp almadığı da soruldu.
Çocuklarım 3,5 kg doğdu.Büyüğüm 34. ayında 15,5 kg, küçüğüm 7.ayında 10,2 kg. Haklarını fazlasıyla hamdolsun alıyorlar,siz hiç merak etmeyin.İnsan neler neler yaşıyor önce sağlık olsun gerisi boş.Kaç tane veya ne kadarlık çocuğunuz bebeğiniz var bilemem,siz nasıl isterseniz öyle yaparsınız.Netice de çocuk büyütmenin en kolay dönemi ilk 6 ay zaten,ondan sonraki zorlukları ben hep emzirme ile atlattım.