SemraUmay Serrase 🤩 ah böyle bir post gördüğüme çok sevindim 🌸 Bem şuan bebeğimi emziriyorum ve saçlarıma omre yaptırmak istiyorum boya kimyasal olduğu için önermiyorlar. Omre sonuçta diplere uygulanmıyor. Sizce omre yaptırabilirmiyim?
Serrase poncikci karamel yapsam olur mu diye sormuştunuz sanki ondan öyle dedim yoksa açtıktan sonra açık olan her renk olur 😊
poncikci Serrase yok karamel tonlarında sıcak bir ton istiyorum demiştim ama karamel de biraz fazla dorelik var😊
CemreKerem Serrase merhaba saçım koyu kullu kumral fakat yıkandıkca açıldı. Açık karamel yapmak için direkt alıp sürsem tutar mı yoksa karışım mi yapmalıyım. Karışım olacak ise hangi numaraları karıştırayım?
Aryakuzu Serrase cok sagol kizim 1 aylik actirma yapmamin herhabgi bi zarari yokmu ? Zaten saclarim cok yipranmis kisa kesdirdim ama halen kötü ve bakimsiz duruyor 😟😟😟
NazliBltHy babygirlandmom iyi yine renk farklı çıkmış benim saçlarım pişmaniye olmuştu 😂 çok şükür düzelttim 1 yılda 😂
Berfu Serrase merhaba,emzirirken brezilya fönü yapılanilirmi??doktoruma tabikü danışacagım ama şimdi bu postu görmüşken bi sorayım dedim??