Madamminia Serrase 45 günlük bebeğim var emziriyorum saçlarım açık küllü sarıydı yine öyle yapıcam hamilelik sürecinde hiç boyatmadım emziren annelerin saçlarını boyamasında sakınca var mı ? Boyuyor musunuz ?
Serrase Madamminia aslında gebeyken dahi vücuda giren boya maddeleri çok çok çok az yani etki etmeyecek derecede ama bizler anne olarak korkuyoruz. Emzirirken de bı sakıncası olmuyor bende bebeğim iki aylıkken boyamıştim ilk sütünu biraz sagip öyle emzir bebeğini.😊
Serrase [silindi] eğer saçlarınız doğalsa, boya ile bı kaç karışım hazırlanarak sorun çözülür. Saçlarınız boyamaktan uçlar koyulaşti ise açıcı şart evet.😊
[silindi] Serrase ne yazıkki boyadan ötürü koyu bir renk oldu. Teşekkür ediyorum inşallah saçlarımı kaybetmem aşırı kuru ve çok dökülüyor
Serrase Nados merhaba. rica ederim yardımcı olabilirsem az da olsa ne mutlu bana😊 dediğiniz saç rengini açma boyama ile elde edebilirsiniz.düz boya ile olmaz😊
tatlisert Serrase merhaba saçım ombre yıkandıkça çiğ sarı oldu küllü sarı olmadı için nasıl bir cila uygulanmam gerekiyor ilk başta küllüydü
Serrase tatlisert 11.1 in içine mercimek kadar siyah karıştırıp onluk oksidan katıp diplere değirmeden sür hızlı bı şekilde tüm sarilara 5 6 dk sonra yıka ilk başta çok gri durabilir boyama esnasında panikleme yikayinca güzel bir renk çıkar ortaya gri ombre gibi zamanla buda akacaktir tabi😊
selimgiray tatlisert haftada 1 kere mor sampuan kullaniyorum. Ombre yaptirmistim ve saclarim canliligini bu sampuan ile koruyor
Serrase Duyguemir en zor iki renk maalesef Kızıldan dönüş zor olur kestirip bitmesini bekleyebilirsiniz. Açma işlemine girmeyin saçlar elden gider aman deyim.😊
Bts Serrase saçlarımın yanları cok acıldı allahım ne guzel sarımsaklı sampuan kullanydum gelmişti 1 haftadr col döklmeye tekrar acılmaya basladı ne önerirsiniz buna karsı bide kucuk bebek saçlarım asırı cok topladıgımda ya sprey yada deniz tuzu spreyi kullanyrö bunlarda yanlarda acılmaya sebp olurmu acaba 😫
Madamminia Arsem 😂 bugün bir sürü boya sipariş ettim evden çıkamıyorum diye.birkaç doktordan da görüş izledim boyanıyor diyen de var boyamayın diyen de.konuyu görünce boyuyolar mı merak ettim 🤷🏼♀️😂😂
Serrase MuhammedAmine güzel bı yöntem biliyorum biraz zahmetli ama mükemmel sonuç.kasaba(bildigimiz kasap)gidiyorsunuz. Kemik iliği alıyorsunuz onlar kemiği kırıp çıkarıyorlar icinden. Onu alıp eritip süzdükten sonra içine biraz da badem yağı ekleyip saçlarınıza sürün poşetle yada strecle sarın bekleyin gün boyu sonrasında yıkayın😊
Serrase Uzaymekiii merhaba😊 rica ederim begenmeniz mutlu etti. Evet perma saçları bir iki ton açar içindeki perhidrolden dolayı. Saçlarınızı 7.0 7.1 karıştırıp boyarsanız Yeşillenmeden güzel bir kumral elde edersiniz😚
babygirlandmom Saçlarım doğal siyah renklti evde kendim kullu sarı yapmaya çalıştım olmadi sarı beklerken kahve oldu😏halbuki videolarda ne güzel anlatiyolardi evde sac boyamyi saçımı evde nasıl sarı yaparim😁
NazliBltHy babygirlandmom bizim görüşmemiz lazım kader ortağım 😂😂 sen benim saçımı bende senin saçını boyayalım 😂😂
Serrase Madamminia boyayabilirsin bence tamamen kendi düşüncem bu benim yine anne olarak için nasıl rahat ederse öyle yap derim 😊
Purple Serrase kas ve kirpiklerim cok azaldi dogumdan snra bunu uzatmak icn ne yapmaliyim ozlikle kirpiklerime ne yapmaliyim
Madamminia Serrase yani diplerim artık fizana ulaştı çok kötü hissediyorum ☺️ Benim doktorum gebelikte boyamaya karşıydı boyamadım.çok mantıklı ilk sütü sağarım 🥰🙏
Purple Saclarimi boyamak istiyorum hic boyatmadim bu gune kadar 24 yasndayim soyah renk cok seviyorum amazaten sacm kumral bi degsiklik olmaz diye kendi sacimin aralarina cok acik olmayacak seklde sari yaptrsam saclarm yipranir mi kapaliyim normalde