Serrase aliannesi sivilce olur ona yapacak bişe yok yüz bölgesi hassas olduğu için oluyor zaten. lazer hakkında çok bilgim yok ama iğneli iz bırakıyor diye biliyorum diğerlerini araştır derim😚☺️
Canimbebegim Serrase ayni dertten bend emuzdaripim iple aldiriyorum bunun icin hatta ya cok cikiyor bende epilasyon yaptirdim daha once ama tuyler fazlalasti bitmesi gerekirjen sence napmaliyim boyle azaltan birsey yokmu
Serrase IrmakDuygu bir yıl olmuş.saçlarınızın doğal rengi kaş hizaniza kadar inmiştir kestirip bitmesini beklemeniz gerekir yoksa fazla yıpranır😊
Sclscl Serrase merhaba ben ağda ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Normal doğum yaptım bugün 36.günüm. Dikişlerim biraz fazlaydı. Ağda yaptırıyodum hep. Yine ağda yaptırmak istiyorum ama nasıl olcak siz Doğumdan sonra gelenlere ilk ağdayı nasıl yapıyorsunuz. Acıcak mı yada kaçıncı günümde gelmeliyim
Serrase IrmakDuygu tesekkur ederim😊maalesef ombreye şimdilik dönemezsiniz yıpranmadan ziyade güzel bir renk olmaz turuncu olur
Serrase NazliBltHy doğal mı boya mı? Doğal ise küllü kumral net sonuç vermez açma olmadan ama açma yapmadan yapmak isterseniz 11 li tonların içine 8.1 ve biraz da mavi katarak kumral bir ton elde edebilirsiniz. Ayarları önemli tabi. Lakin siyah boya var ise olmaz😊
Serrase diloska mavi yaptırmak için Zemin tonunu baya açmak lazım zemin tonu açılınca da hangi renk ile boyarsan boya zamanla akicaktir.(bu yüzdendir ki gri ombreler bir süre sonra akar).
Sevgi1 Serrase var var saçımi omuz hizasında kısa kestirmek istiyorumm saçım düz benim nasıl kestireyim sence model ne var trend yada çok tercih edilen
Sevgi1 Serrase var var saçımi omuz hizasında kısa kestirmek istiyorumm saçım düz benim nasıl kestireyim sence model ne var trend yada çok tercih edilen
Serrase Sevgi1 omuz hizasında en çok düz model güzel oluyor o kadar kısaltmayi göze aldiysan ensede bombeli küt kestir derim yüz şeklini bilmiyor ama bence her kadına yakışıyor 😊
Serrase Aryakuzu ilerde siyah yaparsan hangi renk istersen iste dönmen zor olur yıpranır saçların. Ama açma yaptirmissin hali hazırda saçlarının zemini dore de olsa sarı bence bu zemini değerlendir tekrar açık renklere boya derim😊
Aryakuzu Serrase cok sagol kizim 1 aylik actirma yapmamin herhabgi bi zarari yokmu ? Zaten saclarim cok yipranmis kisa kesdirdim ama halen kötü ve bakimsiz duruyor 😟😟😟
Ebrugmss Merhaba. Saçlarım platin sarı ve aşırı kuru. Ne önerirsiniz acaba ? Dipten uzuyor ama uçları kırıldığı için 5 senedir aynı boyda saçlarım, uzamasını istiyorum 😐
Serrase Ebrugmss bakım maskesi kuruluğunu alır ancak birde düzenli kestirmek bı kaç ayda bir cm aldirin☺️
Serrase tatlisert 11.1 in içine mercimek kadar siyah karıştırıp onluk oksidan katıp diplere değirmeden sür hızlı bı şekilde tüm sarilara 5 6 dk sonra yıka ilk başta çok gri durabilir boyama esnasında panikleme yikayinca güzel bir renk çıkar ortaya gri ombre gibi zamanla buda akacaktir tabi😊