Denizzz88 Kbrarslannnn oğlum 3 aylık doğduğundan beri prima pampers pure kullanıyorum çok memnunum bikere markette pure bulamayınca premium care aldım oda çok iyi sızdırma yapmadı şimdi ikisinide kullanıyorum hangisini bulursam
51_Merve Kbrarslannnn sleepy ve şokun bebe land markası bez biraz kagıt gibi ama sızdırmıyo bence iyi
Dnycns Kbrarslannnn prima premium care kullanıyorum doğduğundan beri. Çok memnunum sızdırma ve pişik yapmadı 👍
3melekannesiiii Sleepy natural kullanıyorduk pişik yapmadı ama çok iz yapıyordu. Şuan sleepy bio natural kullanıyoruz, kalıbı diğerine göre daha rahat memnunum.
ikicocukannesi_bilge Sanyamm İçeriği petrol aman diyim, ben de ilk çocuğumda bu bezi kullandım, Allah’a şükür bisiy olmadı ama uzun süreli kullanımda cilt gozeneklerini tikayabiliyirmus, ben bebem natural kullaniyorum içeriği de temiz fiyatı da uygun
Cihaninannesi Kbrarslannnn molfix şaşmaz menmuniyet pisik yok sızdırma islaklik yok buyuk marketlerde biraz pahali ama ben 50 liraya alıyorum burda uygun
mustafayamaninannesi cocomelon33 valla 1 numaradan başladık bez ebatları küçük biliyorsun bebeğime allahtan çok 1 numara almamışım kısa sürede 2 nota geçtik şuan 7,6 civarı kilosu bayadır 1 aya yakındır 4 numara kullanıyoruz alt kısmı diyim sarkıyor hatta maviye dönen çizgi bazen sarı kalıyor bütün çiş aşağıda toplanıyor sarkıyor bu arada müşteri hizmetleri işe görüşmüştüm başka şikayetim için bebeğiniz baldırlıysa eğer kilo yazan yerlere bakmadan erken geçin dediler 2 numarada sızdırma yaşamıştık 1 2 kez sonrası memnundum ama şuan değiştirmeyi düşünüyorum
cocomelon33 mustafayamaninannesi çok memnundum doğduğundan beri kullanıyordum pişik kremi kullanmadığım halde pişik ,sızdırma yapmadı bizde 4e geçecektik çok paket almayayım o zaman deneyeyim önce bi.
Nevanin_annesi Kbrarslannnn sleepy natürel ekstra hic sokmadı pişik olmadı. Prima değdiği heryeri ciger gibi kizartiyor kizimda