Ecemceylan Doğduğunda sleepy natural kullanıyodum sızdırma yaptı şimdi baby me kullanıyorum e bebeğin kendi bezi hiç sızdırma yapmıyor memnunum
mycutebaby Kbrarslannnn prima aktif bebek 3 aydan sonra kullanmaya başladım ve ne pişik ne sızma oldu . Öncesinde sleepy kullandım çok geçiriyordu ve çok küçüktü molfix den memnun kaldım aslında ama oda çok şişiyordu en son primada karar kıldım 8.aylığız hala devam
Denizzz88 Kbrarslannnn oğlum 3 aylık doğduğundan beri prima pampers pure kullanıyorum çok memnunum bikere markette pure bulamayınca premium care aldım oda çok iyi sızdırma yapmadı şimdi ikisinide kullanıyorum hangisini bulursam
51_Merve Kbrarslannnn sleepy ve şokun bebe land markası bez biraz kagıt gibi ama sızdırmıyo bence iyi
Dnycns Kbrarslannnn prima premium care kullanıyorum doğduğundan beri. Çok memnunum sızdırma ve pişik yapmadı 👍
3melekannesiiii Sleepy natural kullanıyorduk pişik yapmadı ama çok iz yapıyordu. Şuan sleepy bio natural kullanıyoruz, kalıbı diğerine göre daha rahat memnunum.
ikicocukannesi_bilge Sanyamm İçeriği petrol aman diyim, ben de ilk çocuğumda bu bezi kullandım, Allah’a şükür bisiy olmadı ama uzun süreli kullanımda cilt gozeneklerini tikayabiliyirmus, ben bebem natural kullaniyorum içeriği de temiz fiyatı da uygun
Cihaninannesi Kbrarslannnn molfix şaşmaz menmuniyet pisik yok sızdırma islaklik yok buyuk marketlerde biraz pahali ama ben 50 liraya alıyorum burda uygun