tinyfish Kbrarslannnn Kesinlikle molfix, can bebe fena sizdiriyo, prima alerji yapti benim bebekte. Birde kotu koku saliyo.molfix mukemmel bir bez, ne sizdirma ne kotu koku, ne de alerji
Minelin_Annesi ilknurgoksu benim kızımda 7 buçuk aylık hala premium care kullanıyorum 3 paketim var bitince aktif bebeye geçsem mi diye düşünüyordum yorumunuzu görünce sevindim pek farkı yok diyorlar doğru mu?
ilknurgoksu Minelin_Annesi Evet çok fark yok premıum da sadece sıvı kaka taşırmıyor bu yüzden bebeklik döneminde tercih ettim bende. Ufak bir deneme paketi alırsınız aktif bebeden de günde 1 kere takarak alıştırma yaparsınız Bebeğinize böylelikle bez değişim serüveni de kolay olur
anne15 Minelin_Annesi bende ikisini hatta gunluk rahatlığıda kullandım premium cok güzel dokusu aktif bebeye göre ama aktif bebeyi cok uzun suredir kullanıyorum hiç sızma yasamadım ne kaka ne çiş . Günlük rahatlıkta kaka sızdı ama ek gıdaya yeni gecince ishal olmustu ona yordum onun dısında sızma yasamadım hiç birinde
Minelin_Annesi ilknurgoksu aslında hediye paketlerimizden birinde 3 numara aktif bebek bez çıkmıştı hala duruyor. Şu anda premium care 3 kullanıyorum dediğiniz gibi yapayım teşekkür ederim🙏🏻🥰
ArasUras Kbrarslannnn büyük oğlumda hep prima kullandım hepte memnundum.Onun için küçük oğlumada primayla başladım ama başka bezleride merak ediyordum.primanın pure soft serisi hariç diğerlerinin içeriğinin temiz olmadığını öğredim ve başladım denemelere.Sleepynin her çeşidini denedim ama bebeğimde hep iz yaptı.molfixin pamuk olanını denedim hiç ama hiç beğenmedim çişini bile devamlı sızdırdı.Mühendisinoğlu var instagramda biliyorsunuzdur.Onun içeriği temiz olan bezler listesine baktım ve tesadüfen migrosa gittiğimde minies aldım ve çok memnun kaldım.Asla sızdırma yapmadı.Gece hiç değiştirmiyorum ve oğlum yüzüstü uyur asla sızdırma olmuyor.Kesinlikle bir şans verin beze.Benim oğlum 9 kg 4 numara kullanıyoruz.
Aminisinannesi ArasUras aynen primanim icerigi malesef temiz degil pure soft temiz ama cok pahali sleepy de temiz