Morlahana GramPozitifBakteri olurmu ya olmaz diye yorumları okurken sizin yazdiginizi gördüm ve hatırladım.benim annemde yapıyordu çok güzel oluyor
GramPozitifBakteri Morlahana Çok fazla olmaz diye yorum görünce ben de şaşırdım.Damak tadı tabiki ama gerçekten güzel oluyor 😌
BarlasMomm ikiKudurukAnnesi oluyor canim daha once yemek sirketinde calistim orda etli nohut yapiyorlardi salcasiz cok guzel oluyordu
3children1mom Deletedmom896 Yok o öyle değil..😂😂 Yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı makbul. Erkeği gösteren ütü, kadını gösteren g.tüdür🙈😂
Gzd35 ikiKudurukAnnesi çok güzel olur biz yazın salçasız yaparız bol etli saçmalı yemezsin artık o kadar lezzetli hatta yarın bende yapıcam
Cileklipuding Bence olmaz ya sizde nohutlu pilav yanında et yapiverin bende bugün etli nohut yemeği yaptım
Mom62636362 ikiKudurukAnnesi olur tavuklu yaparsınız, harika olur annem öyle de yapar, salçalı kırmızı etli de yapar. İki türlü de farklı lezzet olur
Milkaaa ikiKudurukAnnesi salca benm bebeğim gibi yaa evde en çok biten sey onsuz hiç bisey den tat alamıyorum valla bence olmaz 🤔