Hazal8 ikiKudurukAnnesi gir internetten bak nefis yemek tariflerinde var çok güzel oluyor ben hep öyle yapıyorum
3children1mom ikiKudurukAnnesi Hep yaparım canım. Kabuklarını soyup ıyice soğanla kavurursan salça lezzetini veriyor. 10 yıllık ev hanımıyım. Care tükenmez 😂
3children1mom Deletedmom896 Yok o öyle değil..😂😂 Yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı makbul. Erkeği gösteren ütü, kadını gösteren g.tüdür🙈😂
KahramanAnne ikiKudurukAnnesi kırmızı toz biberin varsa Oda salça gibi çok güzel renk veriyor tad da veriyor. Yok ise domatesi rondodan geçirin salça niyetine kavuşabilirsiniz
Pasiflora ikiKudurukAnnesi oluyor hemde misss gibi nohutun lezzeti daha da ön planda oluyor bizim düğünlerimizde hep nohut salçasız yapılır eşim düğünde bi yedi o gün bugündür nohutu salçasız yap der
Betulice ikiKudurukAnnesi gayette çok güzel olur , bizim nohut yemeğimiz salçasız etli olur , beyaz olur rengi et suyu iLe pişer
UraSsmom ikiKudurukAnnesi Annem etli nohut yapıyo salçasız nefis oluyo 😍 Et varsa yada tavuk bal gibi de olur.
Deletedmom_26 ikiKudurukAnnesi Ben yapıyorum 😏 soğanı kavur koy nohudu koy suyunu pişir bulyon kullaniyosan et bulyon koyabilirsin yada dolabında varsa normal ette koyabilirsin