Cileklipuding Bence olmaz ya sizde nohutlu pilav yanında et yapiverin bende bugün etli nohut yemeği yaptım
Mom62636362 ikiKudurukAnnesi olur tavuklu yaparsınız, harika olur annem öyle de yapar, salçalı kırmızı etli de yapar. İki türlü de farklı lezzet olur
Milkaaa ikiKudurukAnnesi salca benm bebeğim gibi yaa evde en çok biten sey onsuz hiç bisey den tat alamıyorum valla bence olmaz 🤔
Fabulas ikiKudurukAnnesi egede cok meshur bir lokantada salçasız yedim zerdeçallı zeytinyaglı ve karabiberli , o günden beri salcalı nohutu yemem boylesi enfestii😋😋😋
zeynepbalci ikiKudurukAnnesi et nohut haşlayıp üzerüne yoğurt un karışımını kestirmicek şekilde koy sonra az bişi de pirinç atabilirsin pişince üzerine yağ nane yakıp yapabilirsin lebeniye olur 🥰
anna ikiKudurukAnnesi ben asla salca koymam nohuta ve fasulyeye ama kirmizi toz biber kullanirim terbiyede, kirmizi renk veriri yemeğe
Deletedmom896 3children1mom Döndük tabi ki de Ağustos ortası yada sonuna doğru tekrar plan var bakalım yangınlar böyle olduğu sürece çok zor
3children1mom Deletedmom896 Allah korusun inşallah bir an önce biter bu felâket 🙄 Bu sefer ki rota neresi. Biz henüz yakın koylarda geziniyoruz bakalım 😂