alinaannee Vanilya tüh bitirseydin keşke sonlara doğru daha güzel olmıltu zülema yı ikinci sezon sevdim mako yla kanka oldular sonra
alinaannee Vanilya evet evet zulema iyi oluyor sonra ama tatlı kötü iyi arası çok sevmli oluyor zulemanın kızı ortaya çıkıyor filan bence kaldığın yerden devam et🙃
KA16 Vanilya korku değil şimdi tam anlatamadım ama ilk bölümü izlesen ne demek istedğimi anlarsın ufak tefek cinayetler tadında
uykutulumu35 Vanilya fantastik drama tarzında. İskandinav mitolojisinden falan bahsediyor. Çok güzel bir dizi
Vanilya Zeytinimbenim Hirab Keremikoo Deletedmom896 outlander,lupin ve Queens gambit izledim. Arkadaşlar tavsiye için çok teşekkür ederim 3 üde çok güzeldi
Mrs_Ladybird Vanilya stranger thinks , dark,you,elite,suits,atypical,the serpent, dogs of Berlin, the umberella academy, russian dol,Sabrina, ay hepsini izle aklıma gelenler şimdilik bunlar
Zeytinimbenim Vanilya orphan black 💜 bilimkurgu biraz değişik bir dizi. Klonlar falan var işte. Borgen de güzel Danimarkanın ilk kadın başbakanının hayatını anlatıyor. Virgin river de çerezlik bir dizi.
Mrs_Ladybird Vanilya takıntılı bir psikopatın aşkını anlatıyor gibi bişey bana niyeyse biraz fi dizisini anımsattı benzer yönler var gibi ama keyifli izlemesi
VelardaEdiz Vanilya fantastik güzel yeni bir dünya yaratılmış bazı testlerle sadece %3 ü alınıyor insanların snowpiercer de güzel