alinaannee Vanilya miden kaldırırsa visa vis bittiğin üzülmüştüm orda zulema vardı kadına bayılmıştım akrep dövmeli vahşi kadın🤪
KA16 Vanilya gözlerinin ardında ilk sezon mutlaka izle derim sonunda ağzın açık kalıcak 2. Sezonu merakla bekliyorum
Vanilya Keremikoo Aynen şahsiyet harika dizi. Game of thrones u söylemeye gerek bile yok 3 kere bitirdim 😂
alinaannee Vanilya hahaha 🤣 zulema ya laf yok kadın kötü ama sevimliydi yaa hele çingene ne iyi kızdı 🤪
KA16 Vanilya korku değil şimdi tam anlatamadım ama ilk bölümü izlesen ne demek istedğimi anlarsın ufak tefek cinayetler tadında
Vanilya alinaannee Zulema gibi kadın tanımak istemem valla o la casa papel de oynayan sierra orda da anormal kadın😂
Vanilya nursocum Amannn hiçbiri favorim değil. Ben şu prenses i sevdim biraz ama o da aklını yitiriyor sanırım. Maggie de güzel kadın
alinaannee Vanilya zulema evlerden ırak canım 🤪🤪🤪 mako çıktı çıkacak heyecanıyla izledim her bölümü kız masumdu tam suçlu oldu
Vanilya Aralardan baktım herkese cevap yazdım. Tekrar baktım kalmamış gibi. Sürekli sayfa kayıyor. Yazmadığım yoktur inşallah arkadaşlar
alinaannee Vanilya tüh bitirseydin keşke sonlara doğru daha güzel olmıltu zülema yı ikinci sezon sevdim mako yla kanka oldular sonra