ikimelekannesi_ Vanilya Vanilya the wikings çok keyifliydi eşimle iki haftada bitirdik bütün sezonları soluksuz izliyorduk
Vanilya ikimelekannesi_ Birkaç bölüm izledim bıraktım. Ama kesinlikle aslında beğendiğim tarz nedense izleyelim gelmedi. Ama sıraya koydum canım
Mrs_Ladybird Vanilya takıntılı bir psikopatın aşkını anlatıyor gibi bişey bana niyeyse biraz fi dizisini anımsattı benzer yönler var gibi ama keyifli izlemesi
Vanilya Mrs_Ladybird Fi yi beğenmiştim ben you yu da izlemeliyim o halde. Seviyorum o tarz psikolojik
busraer Vanilya hahaha bilmiyorum biz 2.sezondayız ama direk bitişi kötü olmuş 1.sezon bitince ben şaşırdım daha yeni geçtik 2.sezona anlam veremedik orayı sadece 😂😂
Vanilya busraer Ya çok böyle insanı geren bir dizi olmuş bence. Birde hiç konuşmuyorlar fazla o beni gerdi😂
Encarta Vanilya Güney Kore yapımı tek sezonluk sürükleyici bir dizi. Asosyal kişilik bozukluğu olan bir kadın ve otistik abisi olan bir adamın aşk hikayesi.
Rytrz AgentMom Tüm kitapları evimde var ben de çok severim. Gizemlerin çözülmesini ve heyecan seviyoruz demek
Vanilya Zeytinimbenim Hirab Keremikoo Deletedmom896 outlander,lupin ve Queens gambit izledim. Arkadaşlar tavsiye için çok teşekkür ederim 3 üde çok güzeldi
Keremikoo Vanilya ne demek ne demek😊 dark i da sıkıstir araya begenirsin. Crown da onerilmis miydi hatirlamiyorum. Ingiliz dizilerini begeniyorum ben. Downton abbey vardi bir zamanlar tey tey.