Mehmetereninannesi Ruyaalya 73 le basladım 96 ile Doğuma gittim aşırı yiyen bi insan olmama rağmen kendiliğimden 77.65 oldum 11 Haziran dan beri de diyet + leslie yapıyorum 😊
Bayansoylu Mehmetereninannesi ben bu hafta 30 dk likla devam edip gecek hafta artiracagim inşallah kolay gelsinnsize
Mehmetereninannesi Mavikelebekkk Meyvebicagi incidenizzz boncukm AlpBurcu Umutertn Prensinannesii Umutertn Bkrmn17 hepinizi kutluyorum kızlar 31 Haziran tartı günümüzde güzel sonuçlar alacağız inşallah bende 45 dk lık yapıyorum ✅😁
incidenizzz Mehmetereninannesi bende bir ay sonunda gidip tartilcam benim 3 aylık dönemde yağlarımi erittim canim şimdi 1 kilo fazlam var o yüzden online aldım diyeti haftanın bir günü görüntülü konuşma var snra diyet listesi
tatli_kelebek Mehmetereninannesi haklisiniz ben bazen çok esnek davranıyorum kilo vermeye karar verdiğimde yılbaşıydı ve 90 kiloydum yani daha istikrarlı olsaydım şimdiye kadar hedefime ulaşırdım ama kısmet bundan sonrasına
Umutertn Mehmetereninannesi sabah leslie akşam yurüyus ve spor+diyet inşallah bu sefer olur ama fark goruyorum şu 3 gunde bile
Bkrmn17 Mehmetereninannesi benm artk son 1 haftm kaldı 1 temmuzda diyeti bırakıcm son bir hafta leslie ve diyet devam
Meyvebicagi Mehmetereninannesi 15 dklığı yarım saatte ancak yapabildim 😂 koşarak kızımın yanına gittim koşarak telefonun başına gittim ama başardım sonunda bugün yapabildim 💃
Minikkusuumm Mehmetereninannesi ben bu listede yazanları 3 günde anca yiyorum o kadarda egzersiz yapiyorum sadece 200 gr gitmis ben şok 🤣