Ruveydaazra Mehmetereninannesi sen bu mesajı yazdığında galiba ben çoktan uyumuş oldum canım ☺️Suan anca alıp bakabildim ☺️ Bugün 23 haziran yani 15 dk lesie +130 ip atladım inşallah su sıralar işlerim var bitsin lesie dakikasını ve ip sayısını arttıcagım
Cnsmrc Bende şuan şimdi başlıyorum ama bu gün leslie değil 40 dk yürüyüş ile güncel kilo 24 Haziran / 83,650
Mehmetereninannesi Cnsmrc postun amacı leslie 😊 leslie + ne isterseniz onu yapabilirsiniz sizden ricam 1 mil leslie yapıp yazmanız
Ruveydaazra Mehmetereninannesi aynen öyle ama bu aralar baya yoğunum maalesef hastane işim vardı mesela bugün 150 ip atlayabildim sadece
incidenizzz Mehmetereninannesi ya canim ben dah öncede gittim bu sefer diyeti listemi zor olsun dedim
Mehmetereninannesi incidenizzz hayır ben birebir görüşüyorum 11 Haziran da basladım ben 10 günde diyet +leslie 2.100 gr verdim bir buçuk kilosu yağdan
incidenizzz Mehmetereninannesi bu seferlik bnde 1 aylık online aldım şimdi haftaya tartilcam online goruscem iste güncel kilomda 62 olmuşum