ErenimBalOglum Mehmetereninannesi tabiki öyle canım temizlik yapıyorum iştahım yok yiyemiyorum vakit bile yok yemek yemeye 😄😄 çocuklara eşime hazırlıyorum onlar yiyor ben temizliğe devam 🤣🤣
Mehmetereninannesi Meryemcez hoşgeldin canım 😊 her gün leslie yapıp Bora’ya yapıldı diye yazıyorsun istikrar önemli ✅
Bayansoylu Mehmetereninannesi çok şükür ya hele de kendimde ki değişimi gözlemledik ve çok mutlu oluyorum 🥰🥰
Derin3434 Hazalperi ay bende görünce çok şaşırdım, ben zehra boraya yazdım o bile 6nay olmadan çalışamayız dedi bence diyet cok katı bebeğe gider aklım bu kadar katı yapmadan bende varım kilo vermeye ve leslie ye 👌🏻🥰
Mehmetereninannesi Umutertn Baliminannesi Meryemcez Prensinannesii 31 Haziran da mükemmel sonuçlar alacaz bu gidişle ✅😊👏🏻
ErenimBalOglum Bkrmn17 hayır tabiki de ama 2 3 gündür dip bucak temizliği yaptığım için yemek yemeye vaktim de olmuyor iştahım da olmuyor
Umutertn Mehmetereninannesi insAllah canim normalde baslayip 2.gun birakirdim her birakma dusuncesinde aynadaki sarkan gobegime bakiyorum tekrar motive oluyorum 😀😀😀
Prensinannesii Mehmetereninannesi inşallah ya bu seferkesün size bir şey sorabilir miyim diyet listeniz kaç kalori toplamda yedikleriniz