Baliminannesi Volmine mesela 200 atlıyorum arada az dinleniyorum tekrar 200 yapıyorum dinleniyorum öyle öyle 40 dkda bitiriyorum tabi bende bitiyorum🤣🤣 ama süper sıkılaştırıyor
Beklenenminik Mehmetereninannesi tabii öyle geçici bir durum benimki dönünce direk leslie inşallah ☺️ postunuzu görünce katılmak istedim bu haftalık benim için böyle bidahaki hafta daha aktifim. Burda sadece diyet ve bol hareket
ErenimBalOglum Mehmetereninannesi tutmuyor maalesef dün leslie yapmadim 12 saat ev temizledim mutfak dip bucak yaptım hala aynı kilodayim 😄 tek öğün yememe rağmen spor şart 😁 bugun yatak odası dip bucak temizleyip arkadan muhakkak leslie yapacağım temizlikle zayiflanmiyor 🤣🤣
Meryemcez Bende 67.3 ile katilmak istiyorum aslinda 31 mayistan bu yana yediklerime dikkat ediyorum 1 haftadır da leslie yapiyorum 71.9 dan bu kiloya geldim arkadaş grubuna katılmak daha motive edici olur❤🤗
Mehmetereninannesi Meryemcez hoşgeldin canım 😊 her gün leslie yapıp Bora’ya yapıldı diye yazıyorsun istikrar önemli ✅
LavinArya Mehmetereninannesi ilk kez 45 dk olanı tamamladım kendime inanamıyorum , galiba ben bu şekilde motive oluyorum cok teşekkürler ❤❤❤
ErenimBalOglum Bkrmn17 hayır tabiki de ama 2 3 gündür dip bucak temizliği yaptığım için yemek yemeye vaktim de olmuyor iştahım da olmuyor
ErenimBalOglum Mehmetereninannesi tabiki öyle canım temizlik yapıyorum iştahım yok yiyemiyorum vakit bile yok yemek yemeye 😄😄 çocuklara eşime hazırlıyorum onlar yiyor ben temizliğe devam 🤣🤣
Bayansoylu Mehmetereninannesi çok şükür ya hele de kendimde ki değişimi gözlemledik ve çok mutlu oluyorum 🥰🥰
Derin3434 Hazalperi ay bende görünce çok şaşırdım, ben zehra boraya yazdım o bile 6nay olmadan çalışamayız dedi bence diyet cok katı bebeğe gider aklım bu kadar katı yapmadan bende varım kilo vermeye ve leslie ye 👌🏻🥰
Mehmetereninannesi Umutertn Baliminannesi Meryemcez Prensinannesii 31 Haziran da mükemmel sonuçlar alacaz bu gidişle ✅😊👏🏻