ErenimBalOglum Mehmetereninannesi tutmuyor maalesef dün leslie yapmadim 12 saat ev temizledim mutfak dip bucak yaptım hala aynı kilodayim 😄 tek öğün yememe rağmen spor şart 😁 bugun yatak odası dip bucak temizleyip arkadan muhakkak leslie yapacağım temizlikle zayiflanmiyor 🤣🤣
Meryemcez Bende 67.3 ile katilmak istiyorum aslinda 31 mayistan bu yana yediklerime dikkat ediyorum 1 haftadır da leslie yapiyorum 71.9 dan bu kiloya geldim arkadaş grubuna katılmak daha motive edici olur❤🤗
Mehmetereninannesi Meryemcez hoşgeldin canım 😊 her gün leslie yapıp Bora’ya yapıldı diye yazıyorsun istikrar önemli ✅
LavinArya Mehmetereninannesi ilk kez 45 dk olanı tamamladım kendime inanamıyorum , galiba ben bu şekilde motive oluyorum cok teşekkürler ❤❤❤
ErenimBalOglum Bkrmn17 hayır tabiki de ama 2 3 gündür dip bucak temizliği yaptığım için yemek yemeye vaktim de olmuyor iştahım da olmuyor
ErenimBalOglum Mehmetereninannesi tabiki öyle canım temizlik yapıyorum iştahım yok yiyemiyorum vakit bile yok yemek yemeye 😄😄 çocuklara eşime hazırlıyorum onlar yiyor ben temizliğe devam 🤣🤣
Bayansoylu Mehmetereninannesi çok şükür ya hele de kendimde ki değişimi gözlemledik ve çok mutlu oluyorum 🥰🥰
Derin3434 Hazalperi ay bende görünce çok şaşırdım, ben zehra boraya yazdım o bile 6nay olmadan çalışamayız dedi bence diyet cok katı bebeğe gider aklım bu kadar katı yapmadan bende varım kilo vermeye ve leslie ye 👌🏻🥰
Mehmetereninannesi Umutertn Baliminannesi Meryemcez Prensinannesii 31 Haziran da mükemmel sonuçlar alacaz bu gidişle ✅😊👏🏻