Balkizlarim Ahkukulivahkukuli evet canim cikip almaya usenmisligim cok oldu hep oyle yaptim genellikle böyle kullanirim 🌺🤎 unda serp az ama cok degil 🥰🐣
Ahkukulivahkukuli ikizbabymom hahahha 🤣🤣 degistireyim ya cidden baska bisey yapayım riske gerek yok hic
ikizbabymom Ahkukulivahkukuli yağlı kağıt konusunda yardımcı olamayız ama ne için pasta yapcağını söylersen yardım edebiliriz😅🤣
Ahkukulivahkukuli BenMathilda ay o ihtimal de var yok ben hiç riske girmeyip tarifi değiştiriyorum en iyisi 🤣🤣
Ahkukulivahkukuli Babybabynihal pardon canisi ana bi kereden bisey olmaz sonuçta diye düşünüyorum yinede riske girmek istemem degistirdm tarifimi
Ahkukulivahkukuli ikizbabymom tuzlu bisey düşündüm ama aslında rulo patates keki yapacaktım simdi tuzlu ne yapabilirim doyurucu onu düşündüm poğaça börek dışında
ikizbabymom Ahkukulivahkukuli patatesli pizza var aslında kek tarzı üstüne sarımsaklı yoğurtla tereyağı da dökülüyo özellikle misafirlerime yapıyodum
Babybabynihal Ahkukulivahkukuli bencede ben öyle zararından falan değilde altını fazla pişirmesin diye dedim öyle çok zarar fln takmam ben 🤣
Ummaksaker Ahkukulivahkukuli alimilyım folyodan çıkan aminyım şehirini bi bilsen ☹️ Kanser ediyor resmen önermem
SalEz Ahkukulivahkukuli Margarinle yağladıktan sonra un serp daha kolay çıkar annem yıllardır öyle yapar ve bozulmadan çıkar