Ahkukulivahkukuli Kızlar rulo pasta yapicam yağlı kağıt yerine tepsinin altına aliminyum folyo koysam olur mu
ikizbabymom Ahkukulivahkukuli aliminyum folyo zehir saçıyo ama normalde kullandığım zaman bile yağlı kağıt serip üstüne folyo koyuyorum
Babybabynihal Ahkukulivahkukuli al. Folyo pişirme destekli bir madde yani altının fazla pişmesine neden olabilir bilemedim canım. Normal tereyağı yada margarinle yağlasan mı
BenMathilda Ahkukulivahkukuli Folyo tehlikeli baya Öğrenci evindeyken A4 kağıdıni yaglayip koyan arkadaşlarım geldi aklıma 😁 Tepsiyi yaglasaniz sadece tek çözüm bu gibi, annem hic kullanmaz kağıt falan. Yağladigi için yapışma olmuyor onda🤷♀️
Ahkukulivahkukuli Babybabynihal ay hadi canım almak benim neden aklıma gelmedi 🤣 bende biliorum folyo zararlı ama suan yapacak bisey yok yiyip zehirlenmeyiz heralde bi defaya mahsus sonuçta
Ahkukulivahkukuli BenMathilda hahahau a 4 iyi fikirmiş 😂😂 rulo yapicam ya ondan korktum o kadar emek bosa gitmesin diye
Gizemhzl Ahkukulivahkukuli gıdayla temas edecek yete ysglı kagıda temas etsşn diyd öyle yapıyor. Yrmegin üstünü kapatcagınzda da ona göre yaparsınız.
ikizbabymom Ahkukulivahkukuli hayır yemeğin üzerini örterken kullanıyorum sadece onda da alta yağlı kağıt serip üzerine folyo örtüyorum tabanda hiç kullanmadım
Niloy Katı yağla bolca yağlarsanız sorun olmaz yapışmaz korkmayın çok az üzerine unda serpebilirsiniz. Ama folyo koymayın ona da yapışır
Gizemhzl Ahkukulivahkukuli alüminyum gıda ile teması cok zararlı güveç kabın agzını bile önce yaglı kagıtla kapatır sonra folyolarım. Bence sizde atın kullanmayın bile. Tepsiye de yağlayın
Ahkukulivahkukuli Gizemhzl arkadaşlar canım kizcelerim bende biliyorum folyo zararlı ama suan fikir uretmem lazım markete gidemem
3children1mom Ahkukulivahkukuli Komşudan iste kız 😂 Benim alt komşum benden cok kullanıyor. 3 paket alıyorum aylık 2 paketini o kullanıyor 😜
Balkizlarim Ahkukulivahkukuli evet canim cikip almaya usenmisligim cok oldu hep oyle yaptim genellikle böyle kullanirim 🌺🤎 unda serp az ama cok degil 🥰🐣
Nik_mik_yok Ahkukulivahkukuli margarin ile yağlayıp ,üzerine un serp .unun fazlasını dök ve tepsiyi dolaba koy keki cirpana kadar beklesin. Ben tart kalıbında hep bu şekilde yapıyorum .hiç yapismadi şimdiye kadar 😋