Gizemhzl Ahkukulivahkukuli alüminyum gıda ile teması cok zararlı güveç kabın agzını bile önce yaglı kagıtla kapatır sonra folyolarım. Bence sizde atın kullanmayın bile. Tepsiye de yağlayın
Ahkukulivahkukuli Gizemhzl arkadaşlar canım kizcelerim bende biliyorum folyo zararlı ama suan fikir uretmem lazım markete gidemem
3children1mom Ahkukulivahkukuli Komşudan iste kız 😂 Benim alt komşum benden cok kullanıyor. 3 paket alıyorum aylık 2 paketini o kullanıyor 😜
Balkizlarim Ahkukulivahkukuli evet canim cikip almaya usenmisligim cok oldu hep oyle yaptim genellikle böyle kullanirim 🌺🤎 unda serp az ama cok degil 🥰🐣
Nik_mik_yok Ahkukulivahkukuli margarin ile yağlayıp ,üzerine un serp .unun fazlasını dök ve tepsiyi dolaba koy keki cirpana kadar beklesin. Ben tart kalıbında hep bu şekilde yapıyorum .hiç yapismadi şimdiye kadar 😋
Gizemhzl Ahkukulivahkukuli gıdayla temas edecek yete ysglı kagıda temas etsşn diyd öyle yapıyor. Yrmegin üstünü kapatcagınzda da ona göre yaparsınız.
ikizbabymom Ahkukulivahkukuli hayır yemeğin üzerini örterken kullanıyorum sadece onda da alta yağlı kağıt serip üzerine folyo örtüyorum tabanda hiç kullanmadım
Ahkukulivahkukuli ikizbabymom hahahha 🤣🤣 degistireyim ya cidden baska bisey yapayım riske gerek yok hic
ikizbabymom Ahkukulivahkukuli yağlı kağıt konusunda yardımcı olamayız ama ne için pasta yapcağını söylersen yardım edebiliriz😅🤣
Ahkukulivahkukuli BenMathilda ay o ihtimal de var yok ben hiç riske girmeyip tarifi değiştiriyorum en iyisi 🤣🤣