Mehmetereninannesi Blackcloud Ama ben normalde yarım saat spor yapıp 45 dakika yürüyordum bugün Sporu arttırıp yürüyüşü azalttım dengleedm yani
Mehmetereninannesi gigibjk Aslında insan spor yapınca kendini enerjik hissediyor birkaç gün deneyin bakalım
Mehmetereninannesi Volmine Canım on günde bir tartılıyoruz bugün altıncı günümüz 21 Haziran’da tartılacağız her gün postaki videoyu uyguluyoruz uyguladıktan sonra buraya yazıyoruz bugün yaptım diye böyle devam ediyoruz pes etmeden hadi sen de katıl
Mehmetereninannesi Mehmetereninannesi merhaba yeni postta devam ediyoruz postu görüp takip edenlerin bsey yazmasına gerek yok sizde durumlar neler kızlar bu post altında on gün önceki ve şimdiki kilonuzu yazıp devam edebilirsiniz her gün posttaki yarım saatlik leslieyi yapıp yapıldı yazmanızı rica ediyorum birlikte zayıflayalım ✅😊 Derenasli mombeto Elissa_S Narin9 Babe Blackcloud Ensar-und-mutter Leyla2763 marscicegi Adababy neslihan-87 1prens_2prenses Bkrmn17 Hazel_ Hmyramom Mom097 Snglklc KiMdirBu Deletedmom5284 Bensum Bensum Baliminannesi Oglusum5357 Mrybtl Ela85 Snglklc Elzemmom Nurr89 Birprensannesi12 Lilaseker Aslan-123 tatli_kelebek aycavc theAna Ceyo0666 Ruveydaazra Duru2819 tontisbebegim Mom7262 Derenimomteacher Premature mertbebekkk Zeynepkfa Ronam Cinarhuseyininannesi Volmine FirdevsNeva Byn87 Med
Mehmetereninannesi Baliminannesi neslihan-87 tatli_kelebek Byn87 Hmyramom harikasınız canikolar sıkalım dişimizi az daha güzel günler bizi bekliyor ❤️😁
neslihan-87 Mehmetereninannesi Bende devam ediyorum ama malesef yürüyüş yapamıyorum bebeğim sağolsun arabasındada durmuyor.Bırakıcak kimsemde yok hergün.Diyetede devam ediyorum
FirdevsNeva Bende katılayım ama ben sıkılaşmak istiyorum kilodan değilde 178/66 kilo ile aranza katıldım
Mehmetereninannesi pitircikk Byn87 FirdevsNeva hoşgeldiniz Hiçbir şey için geç değil on günde bir tartılıyoruz on itibari ile yedinci günümüze geçmiş bulunuyoruz on günde bir tartılacağız 21 Haziran tartı günümüz her gün 30 dakikalık posta bulunan videoyu açıp uyguluyoruz uyguladıktan sonra postayı yazıyoruz uygulandı diye sizden ricam 21 Haziran pazartesi gününe kadar tartılmamanız 😊
tatli_kelebek 16 haziran leslie+diyet bugünde yapıldı kızımda hiç durmadı zor uyudu bugün market işleri falanda var di bu saate kaldı
Blackcloud Mehmetereninannesi Bugün dışarda yürüme şansım oldu 1 saatten fazla yürümüşümdür kızım kucağımdaydı.😅