Mehmetereninannesi tatli_kelebek Prensinannesii Mini_ka masallah herkese tebrik ediyorum 44 kişi olduk bile 21 Haziran tartı günümüz unutmayın azim edin başaracağız ✅🙋🏼♀️😁
1prens_2prenses Mehmetereninannesi ben hee gun duzenli yapiyorum leslie yatmadan once yapiyorum olur değil mi leslie ve diyet yürüyüş yapamıyorum malesef
tatli_kelebek Mehmetereninannesi ay tartı gününe az kalmis sonuç alamamaktan korkuyorum bnm kilolar coook inatçıda 82 81 civarı takılıp kldim bu aralar
Gokceylul Mehmetereninannesi bende varımmmm Kilom:60 olmak istediğim kilo:55-52 arası 🤷🏻♀️Biara arkadaşıma dedim yapalım diyet-spor birbirimizi gazlayalım ama yok pes etti hemen. İstikrarlı arkadaş arıyodum bende görmem iyi oldu 😃
Gokceylul Mehmetereninannesi baktımda hareketler bebek oyuncağı ya, chloe ting yapmış kadınım bennn.ohooo bu ne ki 😅
Mehmetereninannesi Gokceylul 220520B Evet kuzular günlük yarım saat leslie yapıyorsunuz sonra burda gelip yaptım diyorsunuz 21 Haziran da tartı günümüz 10 güne 1 tartılıyoruz 😊
Ruveydaazra Prensinannesii mercimek ekmegi diye bi ekmek var canım Karatayın tarifi sağolsun bu forumda biri yazmıştı onu yapıyorum ondan yiyorum arada bazen normal ekmek yedim pirinç yedim ama az canım geri kalan serbest zaten doyana kadar sulu yemek yedim salata vs
Ruveydaazra Prensinannesii zaten bi de ramazandı daha da kolay oldu gündüz tıkanmaları olmadı iftardan sonra da su içmekten yemeğe fırsat kalmadı ☺️
Mavikelebekkk @Mehmetereninannesi pazartesi günü bende başladım iki gündür yapıyorum 72 ile başladım hedefim şuanlık 60 boyum 1.63 23 yaşındayım 😊
220520B Mehmetereninannesi yok canım aynada güzel gözükmek olmayan kıyafetlerin içine girmek var ucunda😍
Prensesannesiiiiii Benim acilen seneye marta kadar 60 a inmem gerek babamla iddiaya girdik doğum kilomu vermek için o veremezsin dedi kazanırsam tatile yollicak eşimle ve şuan kilom 85 ve çok kilo vermek istiyorum ama boğazımı da tutamiyorummmmm 🥺
Birkucakmutluluk Mehmetereninannesi 16 Haziran Leslie yapıldı ✅ [url=https://www.hizliresim.com/mquz0br][img]https://i.hizliresim.com/mquz0br.jpeg[/img][/url] ama geberdim 🥵
Mehmetereninannesi tatli_kelebek tartı gününe kadar tartıya cıkmayın olumsuz sonuç görürseniz pes edersiniz adet ishal kabızlık döneminde tartı doğru göstermez
Ruveydaazra tatli_kelebek @Mehmetereninannesi bende dün katıldım tartı gününe de az kaldı galiba sonuç alamayacağım