Birkucakmutluluk Mehmetereninannesi çok güzel çok azimlisiniz 😂 her zaman fırsatım olmuyor yürüyüş yapmaya benim. Birde chloe ting yapacağım inşallah başlayabilirsem 😂 leslieyede zor başladım 🤣
Mom097 Mehmetereninannesi +Yürüyüş yapıyorum. Ekmek , tatlı tüketmiyorum. Yedilerime dikkat ediyorum. Ama kendimi zor tutuyorum 😬😬 21inde kilo vermemiş olursam 🍔🌮🍟🍕🍗🥯🥤
Mehmetereninannesi Mom097 Baliminannesi Deletedmom5284 Serrax harikasınız asla pes etmek yok emeğimizin karşılığını alacağız 21 Haziran da göreceğiz ✅✅😁
Baliminannesi Mehmetereninannesi devam ediyorum, dün leslie ve ip atlama yapamadım regl döneminin ilk günüydü aşırı sancılı oldu o yüzden yapamadım ama bugün devam 🥰
Serrax Mehmetereninannesi benim bugün tartı günümdü,1 haftada 76.9 dan 75.1 e düşmüşüm 1.8 kg vermişim😊
Bensum Mehmetereninannesi ben ediyorum ama sadece 15 dk yapabiliyorum yamuna taytla yapıyorum. Eliptikte aldım tam olarak kuramadık başlayamadım ona
Birkucakmutluluk Mehmetereninannesi başladım 💪 en azından 25 günlük challenge ın 1. Gününden 1 video yaptım 😀 kaldı bugünlük 2 Video. Oğlum uyudu ev berbat çok uykum var ama diğer videolarıda yapıcam şimdi 😂😂
Nefes1490 Mehmetereninannesi ya hareketleri izledimde ne biliym ben bu çocukla ve bu koca evle sabah 5 akşam gece 1 bucuga kadar durmadn iş yapiyorm hareket ediyorm ve yarm saat yemek için oturym ona rağmen tık yok bunla hiç olmaz zayfliyamm yani
Mehmetereninannesi Prensesannesiiiiii daha cok kücük siz diyet yerine yediklerinize dikkat edin ekmek tuz makarna dan uzak durun en az 3 lt su İÇİN ve üstte paylaştığım Leslie videosunu acıp yapın her gün
Deletedmom5284 Mehmetereninannesi bu sabah tartıda 74ü gördüm 😍🙈 diyetime 78 ile başlamıştım Leslie ile hızlandı resmen kilo kaybım
Mehmetereninannesi Nefes1490 ben bes günde bir buçuk kilo verdim ön yargılınolmaz hareketler kolay zor konusu degl önemli olan hareket etmek terlemek ve ben verim alıyorum buradaki bi cok kişi bununla zayıfladı sende dene ev işi ayrı spor ayrı 😊
Zeynepkfa Mehmetereninannesi ben de bugün başlayacağım inşallah, boy 162 kilo 65,6 inşallah verebilirim bu basenleri
Mehmetereninannesi Zeynepkfa İnşallah pes etmeden yapın bakalım on günde bir tartılıyoruz 21’i haziranda ilk tartı günümüz
Mehmetereninannesi Mehmetereninannesi merhaba yeni postta devam ediyoruz postu görüp takip edenlerin bsey yazmasına gerek yok sizde durumlar neler kızlar bu post altında on gün önceki ve şimdiki kilonuzu yazıp devam edebilirsiniz her gün posttaki yarım saatlik leslieyi yapıp yapıldı yazmanızı rica ediyorum birlikte zayıflayalım ✅😊 Derenasli mombeto Elissa_S Narin9 Babe Blackcloud Ensar-und-mutter Leyla2763 marscicegi Adababy neslihan-87 1prens_2prenses Bkrmn17 Hazel_ Hmyramom Mom097 Snglklc KiMdirBu Deletedmom5284 Bensum Bensum Baliminannesi Oglusum5357 Mrybtl Ela85 Snglklc Elzemmom Nurr89 Birprensannesi12 Lilaseker Aslan-123 tatli_kelebek aycavc theAna Ceyo0666 Ruveydaazra Duru2819 tontisbebegim Mom7262 Derenimomteacher Premature mertbebekkk Zeynepkfa Ronam Cinarhuseyininannesi Volmine FirdevsNeva Byn87 Med