Mom097 Mehmetereninannesi Ben tam gaz devam 🥳🥳🥳 Annemlerde baskül yok istesem de tartılamıyorum🙈 Siz de durumlar ne 🤩
Mehmetereninannesi Mom097 bende devam ediyorum biliyorum ki bir gün bırakırsam diğer günler hevesim kalmaz her gün yürüyüş leslie diyet devm 😁sen neler yapıyordun cok kişi var ya karışabiliyo
Birkucakmutluluk Mehmetereninannesi inşallah 😍 dün yapmadım ama 11bin adım yaptım 😊 başka ne yapıyorsunuz Leslie dışında
Mom097 Mehmetereninannesi +Yürüyüş yapıyorum. Ekmek , tatlı tüketmiyorum. Yedilerime dikkat ediyorum. Ama kendimi zor tutuyorum 😬😬 21inde kilo vermemiş olursam 🍔🌮🍟🍕🍗🥯🥤
Birkucakmutluluk Mehmetereninannesi çok güzel çok azimlisiniz 😂 her zaman fırsatım olmuyor yürüyüş yapmaya benim. Birde chloe ting yapacağım inşallah başlayabilirsem 😂 leslieyede zor başladım 🤣
Bkrmn17 Mehmetereninannesi devam ediyorum ben genelde leslie karın egzersizi ve diyet şeklinde cuma günü diyetisyene gideceğim orada tartılacağım ama ptesi tekrar tartılır yazarım
Mehmetereninannesi Mom097 Baliminannesi Deletedmom5284 Serrax harikasınız asla pes etmek yok emeğimizin karşılığını alacağız 21 Haziran da göreceğiz ✅✅😁
Baliminannesi Mehmetereninannesi devam ediyorum, dün leslie ve ip atlama yapamadım regl döneminin ilk günüydü aşırı sancılı oldu o yüzden yapamadım ama bugün devam 🥰
Serrax Mehmetereninannesi benim bugün tartı günümdü,1 haftada 76.9 dan 75.1 e düşmüşüm 1.8 kg vermişim😊
Bensum Mehmetereninannesi ben ediyorum ama sadece 15 dk yapabiliyorum yamuna taytla yapıyorum. Eliptikte aldım tam olarak kuramadık başlayamadım ona
Birkucakmutluluk Mehmetereninannesi başladım 💪 en azından 25 günlük challenge ın 1. Gününden 1 video yaptım 😀 kaldı bugünlük 2 Video. Oğlum uyudu ev berbat çok uykum var ama diğer videolarıda yapıcam şimdi 😂😂
Nefes1490 Mehmetereninannesi ya hareketleri izledimde ne biliym ben bu çocukla ve bu koca evle sabah 5 akşam gece 1 bucuga kadar durmadn iş yapiyorm hareket ediyorm ve yarm saat yemek için oturym ona rağmen tık yok bunla hiç olmaz zayfliyamm yani