Berilinannesi_ 3children1mom Doktordan daha mı iyi bilicem deyip bıraktım ama demek ki bilgisiz olan oymuş 😬🤭
3children1mom Berilinannesi_ Estağfurullah, tabii ki doktor daha iyi bilir. Ben onu demek istemedim, aslında 🙈
Berilinannesi_ Balnur Kaç aylık bebeğiniz şu an? Ek gıda alıyorsa kabak çorbası, ya da elma püresi, kayısı suyu bunlar kabızlığa çok iyi geliyor. Ben kızıma da veriyorum kabız olunca gün içinde geçiyor.
Berilinannesi_ 3children1mom Sorun yok ben yanlış anlamadım ama her doktor da işinin ehli değil onu da anladım 🤭😂
htceee98 Berilinannesi_ ben kullandım kakasını yapamaz duruma geldi.yaptigindada siyahımsı renkte yapıyordu ve çok kötü kokuyordu.ben icirmiyorum simdi düzeldi
Berilinannesi_ htceee98 buradaki yorumları okuyup öyle karar vericektim ve öyle yaptım hiç açmadan çöpe attım 😬
DenizEfeMom Salı günü bana da verdiler o gün icirdim çocuğun ağzı burnu yer değiştirdi içerken yavrumun hergun iki kere kaka yapan çocuk bugün oldu kaka yapmadı hala bende vermedim baska marka deneyeceğim mecbur attım çöpe
okuyananne222 Ben Avrupa Birliği logosunu görünce kullanmak istemedim vegaferonu, D vitaminini de kezâ
Berilinannesi_ Balnur kabak çorbası yapabilirsin mesela kabızlığına iyi gelir. Bende 5 aylıkken başlamıştım ek gıdaya ve ilk zamanlar kabızlık kaçınılmaz oluyor maalesef
anestod menekseyagmr hanımefendi demir ilaclarinin temel içeriği maalesef ki paraben. Kullandığınız ocean i bende kullandım fakat kızımın demiri düşmeye devam etti herhangi bir faydası olmadı. Çünkü kendisi bir ilaç değil gıda takviyesi olarak geçiyor. Diğer demir ilaclarini vermeye de gönül razı değil ama mecburen ferrum artı pekmez falan kullanıyorum.
menekseyagmr anestod hanımefendi sizin çocuğunuza etki etmemiş olması hiç kimseye etmeyeceği anlamına gelmiyor. Kaldı ki benim bebeğim 4 aylık şu an kansızlık sıkıntısı yaşamıyor amacımız yaşamadan demir depolarını doldurmak yani takviye vermek .
menekseyagmr anestod ayrıca D vitamini de ona bakarsanız takviyedir neden ilk günden itibaren kullanılıyor herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için yoksa kullanmayıpta eksiklik hissetmeye başlayınca kullanmaya başlamıyorsunuz yani. Siz 4. Aydan itibaren düzenli olarak demir ilacı yani takviyesi kullandınızmı kullandığınız haldemi çocuğunuz eksiklik yaşadı bunu bir sorgulamanız lazım
anestod Sağlık ocağına şuan vegafron dayatması var muhtemelen. Israr etmeden de değiştirmiyor. Ben ferrum kullanıyorum. Onun yan etkileri vegafrona göre daha az.
PrincessDuru Berilinannesi_ sağlık ocağındaki ebe ve hemşireler arkadaşım. Bizim verdiğimiz D vitamini damlasını kullan ama kan damlasını kullanma dediler. Sizde doktprunuza sorun başka damla tavsiye eder
Berilinannesi_ PrincessDuru Ne güzel en azından size söylemişler biz de deneme yanılma yöntemiyle buluyoruz maalesef 😓
DurikoMom Minikkuzum1999 Aynısını yaşadım 2 gün verdim bende 5 aydır topalayamadı hala çocuk sürekli kabızlığı var emiyo suda içiyo çorba vs ek gıdasıda öyle kabız yapıcak şeyleri hazırlamıyorum o yüzden ama 5-6 günde 1 tuvaletini yapıyo sürekli gaz problemi var vermez olaydım
Minikkuzum1999 DurikoMom Aynen öyle canım çok şükür kurtuldum gaz damlasi aldım onu veriyorum çok faydası oldu kızıma sizede öneririm 🤗