Berilinannesi_ menekseyagmr Çoğu kişinin tavsiyesi bu yönde galiba daha önce açılan postlarda da denk gelmiştim yanılmıyorsam 🌸
3children1mom Berilinannesi_ Anladım ama, 1 yaşına kadar demir ilacı kullanmak sadece kan degerlini yükseltmek kansızlık için değil. Depoları doldurmak icin kullanmak şart. 🤭
Berilinannesi_ 3children1mom Doktordan daha mı iyi bilicem deyip bıraktım ama demek ki bilgisiz olan oymuş 😬🤭
Balnur Berilinannesi_ 2 kere verdim lanet olsun küçücük yavrum kabız şuan 1 haftadır çok zorlanıyor vermedim bidaha ama da da düzelmedi
Berilinannesi_ Balnur Kaç aylık bebeğiniz şu an? Ek gıda alıyorsa kabak çorbası, ya da elma püresi, kayısı suyu bunlar kabızlığa çok iyi geliyor. Ben kızıma da veriyorum kabız olunca gün içinde geçiyor.
3children1mom Berilinannesi_ Estağfurullah, tabii ki doktor daha iyi bilir. Ben onu demek istemedim, aslında 🙈
Berilinannesi_ 3children1mom Sorun yok ben yanlış anlamadım ama her doktor da işinin ehli değil onu da anladım 🤭😂
htceee98 Berilinannesi_ ben kullandım kakasını yapamaz duruma geldi.yaptigindada siyahımsı renkte yapıyordu ve çok kötü kokuyordu.ben icirmiyorum simdi düzeldi
Berilinannesi_ htceee98 buradaki yorumları okuyup öyle karar vericektim ve öyle yaptım hiç açmadan çöpe attım 😬
DenizEfeMom Salı günü bana da verdiler o gün icirdim çocuğun ağzı burnu yer değiştirdi içerken yavrumun hergun iki kere kaka yapan çocuk bugün oldu kaka yapmadı hala bende vermedim baska marka deneyeceğim mecbur attım çöpe
okuyananne222 Ben Avrupa Birliği logosunu görünce kullanmak istemedim vegaferonu, D vitaminini de kezâ
Berilinannesi_ Balnur kabak çorbası yapabilirsin mesela kabızlığına iyi gelir. Bende 5 aylıkken başlamıştım ek gıdaya ve ilk zamanlar kabızlık kaçınılmaz oluyor maalesef