Gamze-S Berilinannesi_ ben verdim hiç bişey olmadı. Bazı bebeklerde kabızlık yapabiliyormuş. Doktora içeriğini sorduğumda sağlık bakanlığının ne garezi var çocukları zehirlesin bende çocuğuma kullanırım dedi. Zaten içindeki paraben çok düşük ve midede parçalanıyormuş. Ciltten alınan paraben daha kötü etkilermiş bir yerde okumuştum
menekseyagmr Gamze-S kullanırım demiş ama sorun bakalım kullanmış mı ikisi aynı şey değil öyle boş lafla olmuyor. Sağlık Bakanlığının bebelere garezi yoksa neden içeriği temiz ürün vermiyor kime sorsam çocuğu ya huzursuz ya kabız yazık değil mi küçücük bebeklere aynı şekilde verdikleri D vitamini bile bir işe yaramıyor doktorum kendine bile kullanma o verileni dedi içeriğini kendimde araştırdım. Durumu olan var olmayan var herkes özel ayrı alamayabilir neden sağlık ocağı verdiği ilacın içeriğine önem vermiyor. Bunun sorumlusu siz değilsiniz tabi ama bunu savunanları çok garip buluyorım açıkçası bir kan damlası 70 d vitamini 47 lira he ben alıyorum çok şükür ama alamayana üzülüyorum o savunmasız küçücük bebeklerin kabız huzursuz olmasına.
menekseyagmr Berilinannesi_ ay kullanmayın lütfen çünkü paraben içeriyor içeriği hiç temiz değil artı huzursuzluk ve kabız yapıyor. Ocean microfer kullanıyorum tadı güzel kabızlık yaşamadık ve temiz bir ürün aynı markanın D vitaminini de kullanıyorum çok memnunum
Berilinannesi_ menekseyagmr Çoğu kişinin tavsiyesi bu yönde galiba daha önce açılan postlarda da denk gelmiştim yanılmıyorsam 🌸
anestod menekseyagmr hanımefendi demir ilaclarinin temel içeriği maalesef ki paraben. Kullandığınız ocean i bende kullandım fakat kızımın demiri düşmeye devam etti herhangi bir faydası olmadı. Çünkü kendisi bir ilaç değil gıda takviyesi olarak geçiyor. Diğer demir ilaclarini vermeye de gönül razı değil ama mecburen ferrum artı pekmez falan kullanıyorum.
Gamze-S menekseyagmr benim bir şeyi savunduğum yok ki ben duyduğumu , okuduğumu yazdım. Herkesin kendi bileceği iş ben güvendim sağlık ocağının verdiğini kullandım kabızlık yapmadı benim oğlumda her ilaç herkeste tabiki aynı etkiyi yapmaz ben böyle düşündüğümden verdim
Berilinannesi_ 3children1mom Ocean’ı çoğu kişiden duydum ve kullananlar genelde memnun. Bizim doktorumuz kan damlası kullanmana gerek yok dedi bıraktım ama kızım iştahsız o yüzden tekrar başlamak istiyorum
3children1mom Berilinannesi_ Anladım ama, 1 yaşına kadar demir ilacı kullanmak sadece kan degerlini yükseltmek kansızlık için değil. Depoları doldurmak icin kullanmak şart. 🤭
Berilinannesi_ 3children1mom Doktordan daha mı iyi bilicem deyip bıraktım ama demek ki bilgisiz olan oymuş 😬🤭
Balnur Berilinannesi_ 2 kere verdim lanet olsun küçücük yavrum kabız şuan 1 haftadır çok zorlanıyor vermedim bidaha ama da da düzelmedi
Berilinannesi_ Balnur Kaç aylık bebeğiniz şu an? Ek gıda alıyorsa kabak çorbası, ya da elma püresi, kayısı suyu bunlar kabızlığa çok iyi geliyor. Ben kızıma da veriyorum kabız olunca gün içinde geçiyor.
3children1mom Berilinannesi_ Estağfurullah, tabii ki doktor daha iyi bilir. Ben onu demek istemedim, aslında 🙈
Berilinannesi_ 3children1mom Sorun yok ben yanlış anlamadım ama her doktor da işinin ehli değil onu da anladım 🤭😂
htceee98 Berilinannesi_ ben kullandım kakasını yapamaz duruma geldi.yaptigindada siyahımsı renkte yapıyordu ve çok kötü kokuyordu.ben icirmiyorum simdi düzeldi
Berilinannesi_ htceee98 buradaki yorumları okuyup öyle karar vericektim ve öyle yaptım hiç açmadan çöpe attım 😬