Merve201119 sevimlienerji gastroenteroloji bölümü yan dal olduğu için öncesinde iç hastalıkları yada çocuk doktorunun sizi sevk etmesi gerekli diye biliyorum geçmiş olsun
Tatlican sevimlienerji randuvu aldık ama süre uzun degildi. Sevk etmeyince hep dolu diyorlardı. 3ay isalden çektik bizde
sevimlienerji Tatlican sanırım bizde de aynı durum sevk olmadığı için galiba bütün hastaneler dolu diyor
sevimlienerji Minikprensannesi06 aslında eşim Ankara’ya da gideriz Eskişehire randevu bulamazsak demişti
Tatlican sevimlienerji Evet 😔Esim 3cocuk dr rica etti birtanesi kabul etti sevki aslinda dr kendisi demesi lazım cözum bulamadığında. Neyseki iyi geldi bize o bölüm sizde şifa olur inşallah
sevimlienerji Tatlican inşallah ya ben şimdi çocuk doktorumuzu arayıp sordum sevk yapmıyoruz biz özel hastane olduğumuz için dedi 😕
Tatlican sevimlienerji Bizimde ozeldeki yapmadi arada devletede gidiyorduk ordakikere rica ettik allah yardim etsin sizede biri yardim etsin insallh
sevimlienerji Tatlican inşallah ya çok saçma bir durum 😕 sızın şikayetiniz neydi canım çok geçmiş olsun size de
Tatlican sevimlienerji bizim isal olmuştu 3ay bagirsak enfeksiyonu deyip antbiyitk verdiler çözüm bulamadilar .bulamiyoruz deyip gondermedilerde .bir tanıdık izmitte dr tavsiye etti .alerjisinde kaçak seyler varmış onları bulduk ilaçsiz 15gunde geçti
sevimlienerji Tatlican 😕 biliyorum canım benzer sıkıntılar çünkü bizim de kabızlık geceleri hiç uyuyamiyor beni cok iyi anladığını biliyorum Allah razı olsun senden♥️